Sök
  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Effektiva konferenser nära dig

Coor har stor erfarenhet av att driva konferensverksamhet, både i våra moderna konferensanläggningar och i våra kunders olika mötesrum. Vårt mål är att ge den allra bästa servicen - före, under och efter ditt möte eller konferens.

Kontakta oss
Kontorsservice och receptionstjänster | Coor

SÅ FÖRSTÅR VI SITUATIONEN

Konferenser med fokus på upplevelsen

Pandemin har resulterat i nya förutsättningar för konferenser och möten. Människors resmönster är förändrade och vi vill hellre mötas i närheten. Olika tekniska hybridlösningarna för möten och digital konferenslösningar är det ”nya normala”.

Den totala konferensupplevelsen blir allt viktigare för möten som ska fungera både fysiskt och digitalt. Många företag upplever samtidigt att det finns tekniska utmaningar för att skapa en riktigt bra hybridkonferens.

– Man vill ju ses!

Att ge sina medarbetare möjlighet att ses – både fysiskt och digitalt - är viktigt för sammanhållning och företagskulturen, men det lägger också grunden för verklig utveckling och innovation. Att då hitta rätt lokal, på en lättillgänglig plats, med ett prisvärt upplägg och hög konferensservice kan göra hela skillnaden.

Konferens med Coor | Coor

Coor skapar värde

Helhetslösning för konferenser

Vi arrangerar konferenser och möten - i Coors konferenslokaler eller i möteslokaler hos våra kunder, för stora eller små sällskap. Din personliga kontaktperson hjälper er med den konferensservice som förstärker det budskap ni vill förmedla. Vi hanterar alla dina frågor inom konferens, från konferenslokaler, mötesteknik, mat, dryck, aktiviteter, hotellbokning till många andra servicetjänster.

Coor är en av de största konferensarrangörerna i Sverige och erbjuder ett stort utbud av moderna konferensanläggningar och konferenslokaler i strategiskt kontorstäta områden. 

Coors personal ger en bättre upplevelse

Med vår långa erfarenhet och stora passion för service kan du tryggt anlita oss för bästa konferensupplevelse. Vi gör alltid det där lilla extra. All personal är serviceutbildade för att få en gemensam syn på vad god service och kundbemötande är.

VI TAR HELHETSANSVAR

Våra konferenstjänster

Många anlitar oss för olika typer av konferenser som exempelvis kickoffer, seminarier, presskonferenser, bolagsstämmor, kundevent, utbildningar, ledningsgruppsmöten, leverantörsträffar och mycket annat. Vi anpassar våra tjänster efter våra kunders behov och förutsättningar. Givetvis erbjuder vi också färdiga paketlösningar.

Utveckling från första stund

Innovativa konferenslösningar

Coor arbetar, följer, testar och driver utvecklingen inom serviceområdet. Vår personal har hög kompetens inom mötesteknik och vårt mål är att alltid ligga i framkant med innovativa lösningar. Några av våra innovationer vi redan nu använder inom konferens och möten är:

Hybridmötesteknik
Redan innan coronapandemin erbjöd vi hybridkonferenser för en effektiv kombination av ett fysiskt och digitalt deltagande. 

Digital faciliteringsplattform
För smidig hantering av deltagarnas engagemang före, under och efter konferensen erbjuder vi den digitala plattformen Howspace. Läs mer här ➝ 

LightAir teknik
Installationer för extra luftrening och virushämning i konferensrum och möteslokaler.  Läs mer här ➝

Hållbarhet - Socialt ansvar - Hälsa och säkerhet | Coor

Hållbarhet på riktigt

Långsiktig och genomtänkt

För oss är det riktigt viktigt med hållbarhet.

Vi utmanar ständigt våra leverantörer och samarbetspartners för att aktivt minimera klimatpåverkan. Vi menar att vi är bland de bästa i branschen på att anordna hållbara och klimatvänliga konferenser. Att välja oss minskar i regel resandet för deltagarna eftersom våra anläggningar ligger centralt i kontorstäta områden.

På vår meny erbjuds alltid vegetariska och kravmärka alternativ. Coor väljer alltid miljömärkta material och vi tänker på både våra egna och våra kunders klimatavtryck. Coors verksamhet är miljöcertifierad enligt ISO 14001. En hållbar arbetsmiljö för våra – och era – medarbetare innebär att de mår bra, både idag och på längre sikt.

Läs mer om hållbarhet och konferens ➝

VÄLJ RÄTT LEVERANTÖR

Experter inom konferenser och möten

Vår långa erfarenhet har gett oss stor kunskap kring vad som krävs för en lyckad och trygg konferens. Med vår stora expertis och höga service tar vi hand om hela din konferens; med en enda kontaktperson, ett avtal och en faktura.

Coors stora utbud av konferensanläggningar och möteslokaler finns strategiskt i kontorstäta områden. Närheten till bra kommunikationer gör att konferensdeltagarna minimerar restiden och optimerar mötestiden, vilket är både miljövänligt och effektivt.

Våra nöjda kunder

Coor har många konferenskunder i olika branscher

Coor är servicepartner till hundratals företag och organisationer inom både privat och offentlig sektor i hela Norden. Ju fler tjänster vi utför, desto smartare är lösningen.

Några exempel på Coors uppdrag i Sverige inom konferens är: Försvarsmakten, Ellevio, Sveriges Radio, SVT, Cervera. Stockholms universitet, TCO, Unionen, Universal Music, Tillväxtverket, LinkedIn, Polisförbundet, Göteborg Stad, Region Stockholm, Folk och Försvar, Volvo, Rädda Barnen, Uppsala universitet, Philips, Fitness 24Seven, Trafikverket, Arla, Kronans Apotek, Länsförsäkringar, Vattenfall och många fler.

Läs mer på coorkonferens.se

Besök