Kock till Volvo Olofström

Olofström

Vill du vara med och utveckla vår leverans i Olofström för Volvo Cars?

Coor utvecklar vi en ny typ av restaurangleverans där vi kommer servera våra måltider i varumaskiner inne på Volvos område.

Nu söker vi en passionerad kock/kallskänka som vill arbeta i ett team där serviceanda och teamarbete står i centrum.

Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet. I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll och påfyllning av vendingmaskiner, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser samt svinnhantering. Som person är du ordningsam, strukturerad, effektiv och positiv. Du kommer även vara behjälplig i menyplanering och inventering.

 

Vem är då du?

  • Du har jobbat som kock/kallskänka sedan minst tre år och är en självgående matlagare
  • Du är en glad person! Vi tror på att har man kul på jobbet så blir allt mycket bättre
  • Du är noggrann. I vår kommande leverans är det väldigt viktigt då all vår försäljning sker utanför restaurangen
  • Du talar och skriver svenska obehindrat

Tjänsten är förlagd mån-fre. Tjänsten ska tillsättas omgående och intervjuer kommer ske löpande. Lön enligt ök.

Körkort är ett krav.

Vi erbjuder

Coor arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Urval och intervjuer genomförs löpande så vi ser fram emot din ansökan så fort som möjligt.

Har du frågor om jobbet så kontakta vår ansvariga för leveransen:

Andreas.OlssonX@Coor.com

 

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Ansök