Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Sök

"Jag har haft ett otroligt utbyte med alla kollegor"

Trots att våren snart går över till sommar har Johan Bergdahl, kundvärd på Coor, precis byggt upp en julmässa. Lagom till hösten gör badleksakerna entré. Under sina sex år på Coor har Johan fått prova på det mesta inom vaktmästeriet.

Berätta om ditt arbete!

– Jag jobbar för en stor kund på en av deras kontors-siter i Kallebäck. Förutom vanliga vaktmästarsysslor så har jag även hand om en över 2000 kvadratmeter stor utställningslokal där jag två gånger om året bygger upp en mässa för kunden. Men på grund av covid-19 så har vi blivit tvungna att inrikta oss mer på det digitala. Så under mitten av maj har vi fotograferat i både 2D, 3D samt filmat allt inför en digital katalog.

Johan har jobbat på Coor i sex år och har haft möjlighet att jobba på många olika siter. Efter drygt fem år kände han att han ville ha något eget och fick då en tjänst hos en kund som gör att han endast har hand om en fastighet.

Hur ser du på din utveckling inom Coor?

– Jag känner att jag utvecklas mer och mer för varje dag som går. Jag har fått otroligt mycket erfarenhet av alla olika jobb jag har åkt ut på och jag har haft ett otroligt utbyte med alla kollegor jag har jobbat med.

Johan lyfter också den variation av yrken som Coor erbjuder och möjligheten att utvecklas inom Coor.

– Hade jag tröttnat på att vara hantverkare en dag så hade jag haft tryggheten i att kunna byta till att sitta i reception eller något annat.

Vilken är den bästa lärdomen du har fått på Coor?

– Alla kunder är olika och har olika behov, för att nå upp till kundens krav så måste man vara anpassningsbar men också ibland stå på sig för sin sak. Men så länge man lyssnar på kunden och bemöter den på ett bra sätt så blir kunden nöjd med slutresultatet.

Maj 2021