Gruppchef med känsla för affärer

Malmöområdet

Om rollen
Som gruppchef ansvarar du tillsammans med dina medarbetare för att dagligen leverera en mångfald av servicetjänster hos flera av våra kunder, huvudsakligen baserade i Göteborg och Malmö. Din uppgift blir att säkerställa och förbättra kundrelationer, medarbetare, resultat och servicekvalitet. Vi ser det som meriterade om du tidigare har arbetat med komplexa serviceleveranser, gärna mot flera kunder och leverantörer.
Du rapporterar till sitechefen och ingår i enhetens ledningsgrupp. Du leder den operativa serviceleveransen, genomför möten med beställare, serviceanvändare och leverantörer. Du har personalansvar, utbildar dina medarbetare och genomför utvecklings- och lönesamtal samt sedvanliga chefsuppgifter. Du kommer att ha resultatansvar för din verksamhet. Som medarbetare på Coor visar engagemang och har en professionell dialog med medarbetare och kunder. Du delar vår passion att leverera service i världsklass.

Din erfarenhet
Du har erfarenhet av ledande befattningar, exempelvis gruppchef eller teamledare. För att lyckas i rollen bör vara van med att ha ett strukturerat arbetssätt, en utvecklad prioriteringsförmåga samt ha goda ledaregenskaper. Du har en hög grad av samarbetsvilja, positiv grundattityd samt förmåga att hantera och balansera kraven från olika intressenter.

Du har:
• lätt att bygga och upprätthålla långsiktiga relationer med kund
• ett gott sinne för affärer och ekonomisk uppföljning
• har mod och förmåga att fatta egna beslut
• har gymnasiekompetens, god datorvana samt kunskaper i engelska.

Har du dessutom förmågan att se möjligheterna till merförsäljning samt stimuleras av att leda och arbeta i förändring? Då är denna roll perfekt för dig!


Vi erbjuder
På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten.

Coor bygger en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Kontaktuppgifter
För mer information, vänligen kontakta:
Camilla Nordbeck, Sitechef Malmö, camilla.nordbeck@coor.com 010 – 559 62 18 eller
Johanna Zahnér, Sitechef Göteborg, johanna.zahner@coor.com 010 – 558 03 22

Ansökningar löpande. Vi ser fram emot din ansökan och att träffa just dig!

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Ansök