• Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Passionerade kockar till Coors prestigeuppdrag i centrala Stockholm

Ansök

Stockholm

Är du en passionerad och nytänkande kock som värdesätter balans i livet? Brinner du för hållbar matlagning och vill skapa smakupplevelser utöver det vanliga i en verksamhet som värnar om det lokala entreprenörskapet? Vill du arbeta med variationen av enklare luncher och finare banketter? Då ska du söka den här tjänsten!

Coor driver allt fler restauranger i egen regi och vår ambition är att vara ledande i att skapa helhetsupplevelser kring mat och dryck – från restaurangmiljön och njutningen till hållbarheten och hälsan. På Coor värdesätter vi ett lokalt entreprenörskap där den enskilda restaurangen ges stor frihet att utforma verksamhetens inriktning. Vi söker nu passionerade kockar till vårt nya prestigeuppdrag i centrala Stockholm. Är du vår nya kollega?

Om rollen
Som kock i den här restaurangleveransen får du ett stort ansvar och en stor variation i ditt matlagande då den innehåller allt från enklare luncher till finare banketter. 

Exempel på dagliga arbetsuppgifter:

  • Självständigt förbereda och tillaga mat
  • Handleda restaurangbiträden/köksbiträden som finns behjälpliga
  • Arbeta med ständiga förbättringar av verksamheten
  • Assistera vår köksmästare i menyplanering och varubeställningar

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i centrala Stockholm. Du kommer främst att arbeta dagtid på vardagar men även visst kvälls- och helgjobb kan förekomma.  

Vår kandidat
Du är utbildad kock med några års erfarenhet av och ett genuint intresse för matlagning och dess råvaror. Som kock har du en viktig del i verksamheten där noggrannhet, engagemang och service är självklarheter. Du är trygg i dina kökskunskaper och har en kreativ läggning som initierar till utveckling och innovation vilket gynnar såväl våra gästers matupplevelse som din personliga utveckling.  Du trivs med att ta eget ansvar samtidigt som du ser fördelen med att arbeta i team för att leverera bästa service och kvalitet. Vidare tycker om att möta nya människor och du bidrar aktivt till att skapa en arbetsplats med god stämning. Då vi har både svenska och internationella kunder så pratar du god svenska och engelska.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en härlig och trivsam arbetsplats i en otroligt spännande miljö med arbetstider gynnar en god balans i livet. På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Eftersom vi är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom din egen arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Vi erbjuder självklart ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt hos oss likväl som fast lön, pension, försäkringar samt friskvårdsbidrag och andra förmåner.

Kontaktuppgifter och övrig information
Tjänsten ligger i en säkerhetsklassad verksamhet vilket medför att säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan anställning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. För mer information om rollen vänligen kontakta regionchef Johan Lundblad på 010-559 64 86. 

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök