Fyra nya konferensanläggningar i Coors regi

Från 1 september 2010 driver Coor Service Management ytterligare fyra konferensanläggningar i Stockholm. Coor blir därmed en av de ledande dagkonferensarrangörerna i Stockholm. De fyra konferensanläggningarna har tidigare drivits av Vasakronan.

– Genom de nya anläggningarna kan vi erbjuda ett bredare utbud av dagkonferensanläggningar till befintliga och nya kunder. Vi är också glada över att samarbetet med Vasakronan utvecklas mycket positivt, säger Christian Johansson, kontraktschef på Coor

I slutet av 2009 ingick Coor ett partnerskapsavtal med Vasakronan. Partnerskapsavtalet innebär att Coor får möjlighet att leverera tjänster som ingår i ett servicekoncept till Vasakronans hyresgäster över hela landet. Avtalet innebär också att Coor ska utveckla och leverera fastighetsgemensamma tjänster till Vasakronan.

De nya konferensanläggningarna är Alviks Strand Konferens, Solna Access Konferens, Lindhagen mat och möten samt Konferens Kobran. Mer information om de nya konferensanläggningarna finns nedan:

Alviks Strand Konferens

Alviks Strand Konferens ligger vid Mälarens strand mellan Tranebergsbron och Äppelviken. Anläggningen har tio konferensrum för 4-70 personer och en nyrenoverad ljusgård för fikapauser.

www.alviksstrandkonferens.se

Solna Access Konferens

Solna Access Konferens har ett brett urval av konferenslokaler i olika storlekar; en hörsal för 150 personer och åtta konferensrum för 8-63 personer. Konferensrummen är utrustade med trådlöst internet och kan förses med all teknisk utrustning. I många av våra lokaler ingår även PC-projektor.

www.solnaaccesskonferens.nu

Lindhagen mat och möten

Lindhagen mat och möten ligger på Kungsholmen och har tio mötesrum för upp till 75 personer.

www.lindhagenmatochmoten.se

Konferens Kobran

Konferens Kobrans lokaler ligger intill Telefonplan i södra Stockholm. Stora ytor blandat med små mötesrum gör Konferens Kobran till en mycket flexibel konferensanläggning. De stora lokalerna passar för mingel, mindre mässor eller föreläsningar.

www.kobrankonferens.se

Mer information, pressbilder etc finns på www.coor.com.

För ytterligare information, kontakta

Ludovic Björk Sälj & marknadskoordinator, Coor Service Management
+46 8 553 965 03, ludovic.bjork@coor.com

Åsvor Brynnel Kommunikationschef, Coor Service Management
+46 8 553 954 04 asvor.brynnel@coor.com

Åsa Almquist Chef Kundservice, Vasakronan
+46 8 566 205 37 Asa.almquist@vasakronan.se