Nytt avtal med Statoil i Sverige och Danmark

Coor Service Management (Coor) har tecknat ett nytt avtal om att utveckla och leverera service till Statoils kontor i Stockholm, Köpenhamn och Kalundborg (Danmark). Det nya avtalet löper i tre år, med möjlighet till förlängning i ytterligare två år.

Sedan 2009 levererar Coor service till Statoils kontor i Harstad, Norge. Nu fördjupas samarbetet genom ett nytt avtal om att driva och utveckla arbetsplats- och fastighetsservice till ett Statoilkontor i Stockholm (Sverige) samt ett kontor i Köpenhamn och i Kalundborg (Danmark). Bland servicetjänsterna ingår fastighetsdrift, post, reception, lokalvård, flyttar, personalmatsalar, konferensservice med mera.

- Vi är otroligt glada över det utökade förtroendet från Statoil. Att Statoil väljer Coor i hela Skandinavien innebär att vi tillsammans kan utveckla mer standardiserade servicenivåer, arbetssätt och uppföljningsrutiner som ger Statoil en effektiv och överskådlig serviceverksamhet, säger Mats Jönsson, koncernchef och VD för Coor Service Management.

Det nya kontraktet löper på tre år med option på förlängning i maximalt 2 år. Avtalet börjar löpa från den 1 juni 2010.

För ytterligare information, kontakta

Jørgen Utzon VD, Coor Service Management i Danmark,
+45 23 63 71 78, jorgen.utzon@coor.com

Åsvor Brynnel Kommunikationschef, Coor Servcie Management,
+46 8 553 954 04, asvor.brynnel@coor.com