Språk / Site

Språk

Våra siter

  • För investerare
  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Inspira och Middlepoint

Förvärv som gör oss starkare!

Kontakta oss
Professionell lokalvård med Coor

Personalportalen

Är du medarbetare på Inspira och vill logga in i personalportalen?

Logga in ➝

Vill du logga in på Inet?

Klicka här ➝

VI STÄRKER VÅRT ERBJUDANDE

Inspira blir Coor

Coors förvärv av Inspira kompletterar och stärker vårt tjänsteerbjudande inom lokalvård och arenaverksamhet. Vi växer geografiskt och våra kunder kan nu ta del av ett ännu större och bredare tjänsteutbud. Dessutom får våra medarbetare ännu större möjligheter att utvecklas. 

Inspira och Coor är två företag med liknande värderingar och våra företagskulturer passar bra ihop. Vi har båda har stort fokus på medarbetare och kunder samt höga ambitioner för hållbarhet och innovationer. Tillsammans blir vi ännu starkare!​ 

Inspira som varumärke kommer att helt integrerars i Coor. Det innebär att efter första kvartalet 2022 kommer Inspiras profilering att upphöra och i stället bli Coor. 

Läs mer om Coors lokalvård 

Förvärvet av Middlepoint

Inspiras dotterbolag Middlepoint, ingår också i förvärvet. Med Middlepoint i företagsgruppen breddar Coor sitt erbjudande genom att bland annat kunna erbjuda bemanningslösningar i egen regi.

Middlepoint kommer att finnas kvar som eget varumärke tills vidare. 

Läs mer om Middlepoint på deras webbsida →

Tjänster inom lokalvård | Coor

En berättelse om oss

"Vi är sannolikt bland de första människorna du möter när du besöker många av nordens största företag och organisationer."

Låt oss beskriva Coor från ett lite annorlunda perspektiv – ur våra medarbetares. Ett möte och ett leende berättar historien om vilka vi är och vad som skiljer oss från våra konkurrenter – kort sagt vad som gör oss till Coor.