Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Sök

Visst kan service vara intelligent!

På Coor menar vi att service i allra högsta grad kan vara intelligent, om målet med servicearbete går ut på att tillföra ett klart och tydligt mervärde till kundernas kärnverksamhet.

Om Coor

SERVICE med IQ

Vår styrka och det som skiljer oss från våra konkurrenter, är vår förmåga att leda och ständigt utveckla och effektivisera tjänster så att de anpassas till våra kunders skiftande utmaningar och behov. Vi kallar det intelligent service - SERVICE med IQ.

SERVICE med IQ är service som tillför ett klart och tydligt värde till våra kunders kärnverksamhet. Det kan handla om att göra om rutinerna för när maskiner ska servas för att öka produktionskapaciteten. Eller att skapa ett nytt system för tvätthanteringen på ett sjukhus, för att kunna ge bättre vård. Eller att lägga om posthanteringsrutinerna på ett sätt som bättre passar kontorspersonalen.

Nyttan med intelligent service

Vad betyder då det här för våra kunder? Jo, vi optimerar ditt verksamhetsstöd så att det supportar din verksamhet på bästa sätt. Vi ger dig en skräddarsydd och flexibel serviceleverans, som enkelt kan skalas upp eller ner i takt med dina behov. Se oss som ett extra kugghjul, eller en extra växel. På sikt hjälper våra servicetjänster ditt företag eller organisation att bli både mer konkurrenskraftig och effektivare. Det låter kanske lite förmätet, men det är ingen slump att branschledande företag som AB Volvo, Det Norske Veritas, Ericsson och Volvo Cars finns på vår kundlista. Intelligenta företag och organisationer behöver intelligent service - SERVICE med IQ.
 
AnnaCarin Grandin
Koncernchef