APL tecknar avtal med Coor för servicetjänster

APL och Coor har tecknat avtal gällande leverans av olika typer av servicetjänster till APLs anläggning i Kungens Kurva.

APL (Apotek Produktion & Laboratorier AB) utvecklar och tillverkar läkemedel till läkemedelsindustrin, apoteksmarknadens aktörer och vården. Coor är ett serviceföretag som erbjuder tjänster inom bland annat fastighetsservice och arbetsplatsservice.

- Det är alltid glädjande att vinna nya affärer och vi är stolta över att ha fått förtroendet att ha hand om serviceleveransen till APL. APLs verksamhet ställer mycket höga krav på kvalitet och kunnande i leveransen, speciellt avseende lokalvård, och vi ser fram emot att få utveckla leveransen ytterligare tillsammans med APL, säger Ulf Wretskog, VD för Coor i Sverige.

Avtalet omfattar lokalvård i kritiska miljöer för läkemedelsproduktion, fastighetsservice och arbetsplatsservice till APLs anläggning i Kungens Kurva. Affären innebär att ett antal medarbetare från APL erbjuds anställning hos Coor. Avtalet trädde i kraft den 1 augusti 2014.

- APLs verksamhet ställer höga krav på leveransprecision och tillförlitlighet. Vi upplever Coor som en seriös samarbetspartner och pålitlig leverantör av dessa för oss så kritiska leveranser och vi ser fram emot att fortsätta utvecklingen tillsammans med Coor, säger Peter Hedlund, Chef Verksamhetsutveckling & Ledningssystem APL.