Consilium förlänger avtal med Coor

Consilium Marine & Safety är en av världens ledande leverantörer av produkter och system för säkerhet och navigation till sjöss. Det förlängda avtalet, som trädde i kraft den 1 december, gäller leverans av arbetsplatsservice till Consiliums kontor i Göteborg med cirka 150 medarbetare.

Coor fortsätter att leverera en bred palett av servicetjänster till Consilium, såsom reception, växel, telefonitjänst dygnet runt, post & gods, lokalvård, avfallshantering, kontorsvaruförsörjning, kaffe och dryck samt säkerhet.

Det nya avtalet är en femårig förlängning av befintligt avtal.

- Consilium är en av våra äldsta kunder och särskilt roliga att arbeta med eftersom de har ett stort fokus på FM, säger sitechef Gunnel Gustafson, Coor Service Management. Vi ska vara stolta över att Consilium valt oss på Coor för ytterligare en femårsperiod.

- Vi väljer att förlänga vårt avtal vad det gäller FM-tjänster från Coor då denna lösning ger oss en kostnadseffektivisering och en bekymmersfri vardag, säger Lena Axelsson, HR-manager och Zdenko Antolkovic, Strategic Purchase Manager på Consilium.