Coor ska konstruera och tillverka 250 elmotorstyrningar för Electrolux

Coor Industriservice har erhållit en order från Electrolux Laundry Systems avseende elektrisk konstruktion samt tillverkning av 250 elmotorstyrningar till ett sammanlagt värde av cirka 3 MSEK.

Electrolux Laundry Systems är en av världens ledande tillverkare av professionell tvättutrustning. Företaget har cirka 1100 anställda med tillverkningsenheter i Sverige, Frankrike och Thailand och distribuerar sina produkter via 19 nationella säljbolag världen över. Huvudkontoret ligger i Ljungby, Sverige. Electrolux Laundry Systems är en del av the Electrolux Group.

- Electrolux är en viktig kund för Coor Industriservice och det är mycket glädjande att vi har fått förtroendet att både konstruera och tillverka elmotorstyrningar, säger Mats Ahrling, ansvarig chef för El på Coor Industriservice i Skövde.

Arbetet startar i juni och kommer att pågå till och med november 2014.

Coor Industriservice
Coor Industriservice är en av Sveriges ledande aktörer, med lång erfarenhet och stor kompetens anpassad för industrin. Vi utvecklar och levererar service och lösningar som krävs för en säker och effektiv produktion.

Läs mer på www.coor.se/industriservice

 

För ytterligare information kontakta:

Mats Ahrling, ansvarig chef för El i Skövde, Coor Industriservice
+46 500 91 71 95
mats.ahrling@coor.com

Marie-Louise Essbrant, Kommunikation, Coor Industriservice
+46 8 553 963 99
marie-louise.essbrant@coor.com