IFS förlänger avtal med Coor Service Management

Det nya avtalet som trädde i kraft den 1 september gäller leverans av arbetsplatsservice till IFS huvudkontor i Linköping samt till kontoren i Göteborg, Stockholm och Jönköping. Avtalet sträcker sig över fem år och beräknas omsätta ca 12MSEK/år.

Det nya avtalet som trädde i kraft den 1 september gäller leverans av arbetsplatsservice till IFS huvudkontor i Linköping samt till kontoren i Göteborg, Stockholm och Jönköping.

IFS är en ledande global leverantör av affärssystem. Coor kommer att leverera en bred palett av servicetjänster till IFS, så som reception/kundvärd, svarstjänst, post & gods, lokalvård, avfallshantering, kontorsmaskiner, kontorsvaruförsörjning, kaffe och dryck samt säkerhet.

Det nya avtalet är en förlängning av befintligt avtal. Det sträcker sig över fem år och beräknas omsätta ca 12MSEK/år.

- IFS är en av våra äldsta kunder och vi är stolta över att de har valt Coor som serviceleverantör för ytterligare en femårsperiod. IFS har själva ett stort fokus på FM-tjänster och de utmanar oss ständigt i leveransen. Det är ett givande partnerskap som vi uppskattar, säger Ulf Wretskog, VD för Coor i Sverige.

- Vi är nöjda med den utveckling som Coor ständigt bedriver i serviceleveransen, säger Per Wange, dir. Shared Services, IFS. Vi vill ha ett nära samarbete med våra leverantörer samtidigt som vi ställer höga krav på att de tar ett helhetsansvar. Med Coor har detta fungerat mycket bra under åren och vi gläder oss åt det fortsatta samarbetet.

För mer information;

Ulf Wretskog, VD Coor Sverige, +46 10 559 59 40, ulf.wretskog@coor.com

Sofie Schough, Kommunikationschef  Coor Sverige, +46 10 559 59 83, sofie.schough@coor.com