Oxelösunds hamn väljer Coor Industriservice för att renovera skeppslastare

Coor Industriservice har fått förtroende att renovera ”skeppslastare 2” som är en spårbunden lastare i Oxelösunds Hamn. Uppdraget kommer att genomföras på plats i Oxelösund under våren och vara klart under försommaren 2015.

Oxelösunds Hamn AB är ett serviceföretag som utvecklar och säljer hamnrelaterade terminaltjänster i effektiva systemlösningar. Företaget hanterar godsflöden till och från Sverige eller för transit på Östersjön genom att lyfta både varor, affärer och människor.

Uppdraget innebär att Coor Industriservice ska renovera skeppslastaren på plats i hamnen i Oxelösund. Lastaren kommer att genomgå en uppgradering där el och styrsystem blir nytt och en mekanisk renovering genomförs för att säkerställa säker drift de kommande 10 åren.

-Vi är mycket glada för att vi vann upphandlingen och fick uppdraget att renovera skeppslastaren. Detta är ett avancerat projekt främst gällande planeringen där det krävs mycket av både beställare och leverantör. Jag tycker att vi visat upp vår ambition att vara en partner till våra kunder på ett bra sätt i denna affär, säger Peter Johansson, Marknad och Affärsutveckling på Coor Industriservice.

Coor har sen tidigare haft uppdrag för Oxelösunds hamn. Till exempel renoveringar av tyngre anläggningsutrustningar så som växellådor och skopor samt reparationer och service av slitutrustningar och pumpar.

För mer information kontakta:

Peter Johansson, Marknad och Affärsutveckling på Coor Industriservice
+46 122 83 319
peter.johansson2@coor.com

Marie-Louise Essbrant, Kommunikation på Coor Industriservice
+46 10 559 63 99
marie-louise.essbrant@coor.com