Addici Security förlänger med Täby Centrum

Det nya avtalet innebär att Addici Security kommer att sköta all bevakning av köpcentrumet till 2018. Uppdraget gäller dygnet-runt-bevakning av hela Täby Centrum inklusive parkeringsbevakning.

Täby Centrum ägs av Unibail-Rodamco och är en av Sveriges största köpcentrumanläggningar med 260 butiker, restauranger och kaféer på en yta av 81,000 kvadratmeter. Täby Centrum har fått utmärkelsen Sveriges bästa köpcentrum de senaste två åren samt utmärkelsen Nordens bästa köpcentrum 2015.

- Vi är mycket glada över förlängningen, säger Yazdan Jazayeri, Regionchef Addici Security. Täby Centrum är ett viktigt uppdrag för oss. Vi har levererat bevakning till centrumet sedan mars 2012 och vi ser fram emot att ta samarbetet vidare.

- Täby Centrum har höga ambitioner. Med det följer också höga krav på säkerhet och det är något som Addici Security kan möta, säger Magnus Wikström, Styrelseordförande Addici Security. Tillsammans med Täby Centrum kommer vi att utveckla uppdraget.

Addici Security är ett bolag inom Coor-koncernen. Bolaget bildades 1985 och är idag en av branschens ledande leverantörer av säkerhetstjänster. Addici Security har en omfattande erfarenhet och en god kännedom om våra kunders marknad. Vi förenar högt säkerhetstänkande med förstklassig service.

Mer information, pressbilder etc finns på www.coor.com. För ytterligare information, kontakta:
Magnus Wikström Styrelseordförande, Addici Security +46 10 559 50 95 magnus.wikstrom@coor.com
Yazdan Jazayeri Regionchef, Addici Security +46 733 257 075 Yazdan.Jazayeri@coor.com
Sofie Schough Kommunikationschef, Coor i Sverige +46 10 559 59 83 sofie.schough@coor.com