Coor får nytt restauranguppdrag för danska skattemyndigheten

Den danska skattemyndigheten, SKAT, har genomfört en upphandling i fyra delar avseende restaurangdrift i deras kontor i Danmark. Uppdragen på Jylland och på Fyn vanns av Coor, genom restaurangkonceptet FOOD by Coor.

Från och med den 1 april ska Coor driva SKATs restaurager i Middelfart, Odense, Horsens, Tønder, Ringkøbing, Herning, Aarhus, Aalborg og Hjørring. Här kommer cirka 3 000 SKAT-medarbetare att få tillgång till FOOD by Coors läckra, sunda och hållbara lunch- och konferensmatutbud.

Avtalet med SKAT löper i fyra år och med möjlighet till två års förlängning. Årsvolymen uppskattas till cirka 25 MSEK.

-     Det är en stor ära att få de stora restauranguppdragen på Jylland och Fyn. SKAT baserade sitt val på bestämda kriterier – ett bra och innovativt matutbud, effektiva och säkra arbetsprocesser, konkurrenskraftigt pris, samt, inte minst, goda referenser. Att FOOD by Coor har mycket nöjda kunder var avgörande för uppdraget, säger Søren Kanne, divisionschef på Coor i Danmark.

Alla SKAT-restauranger kommer att få bronscertifikat i ekologi, vilket innebär 30 – 60 procents ekologiska råvaror.

-      I och med detta uppdrag får vi en stark förankring på Jylland, som är en strategisk tillväxtregion för Coor i Danmark. Coor är en erkänt duktig leverantör när det gäller integrerade FM-lösningar till större kunder, men vi önskar också växa inom enstaka tjänsteområden såsom lokalvård, restaurangverksamhet och fastighetsservice, säger Jørgen Utzon, vd för Coor i Danmark.

For mer information, pressbilder etc., besök www.coor.se eller kontakta:

Jørgen Utzon, Vd för Coor i Danmark, +45 2363 7178, jorgen.utzon@coor.com

Åsvor Brynnel, Kommunikations- och Hållbarhetsdirektör, + 46 8 559 54 04, asvor.brynnel@coor.com