Ledningsförändringar i Coor Sverige

Klas Elmberg i ny roll som CFO Coor i Sverige. Klas arbetar idag som vice VD för den svenska verksamheten. Han tillträder sin nya position 1 april kommer fortsatt att ha kvar sin roll som vice VD för den svenska verksamheten och kvarstå som medlem i koncernledningen.

Coor Sveriges nuvarande CFO, Örjan Månsson, kommer att förstärka Group Finance som Senior Finance Development Director och rapportera till Group CFO, Olof Stålnacke. Örjan har lång erfarenhet av Coor och har utvecklat och lett det svenska ekonomiarbetet under de senaste nio åren.

-  Örjan kommer med sin långa erfarenhet och kompetens att bidra positivt till utvecklingsarbetet inom Coor Group, säger VD AnnaCarin Grandin. Dessutom kommer Klas med sin bakgrund och breda verksamhetsperspektiv att fortsätta utveckla den svenska ekonomistyrningen på bästa sätt.

-  Jag ser fram emot att anta en ny roll som CFO för Coor i Sverige, säger Klas Elmberg. Den svenska verksamheten är mycket strukturerad och vi står i startgroparna för många spännande aktiviteter. Det känns bra att ta över ett så välskött uppdrag och jag ser stora möjligheter i rollen framöver.

Ändringarna träder successivt i kraft efter den 1 april 2017, med full effekt den 1 maj 2017.

Mer information, pressbilder etc finns på www.coor.com. För ytterligare information, kontakta:

Klas Elmberg
CFO, vice VD Coor i Sverige
+46 10 559 65 80
klas.elmberg@coor.com

AnnaCarin Grandin 
VD, Coor i Sverige 
+ 46 10 559 57 70
annacarin.grandin@coor.com

Sofie Schough 
Kommunikationschef, Coor i Sverige 
+46 10 559 59 83 
sofie.schough@coor.com