Coor rekryterar välrenommerad hovmästare till sjukhusverksamhet

Coor har rekryterat Karolin Larsson till hovmästartjänsten för uppdraget att leverera patientmåltider vid Karolinska Universitetssjukhuset i Solna.

Karolin Larsson kommer senast från den ansedda restaurangen Strandvägen 1 där hon har verkat som hovmästare. På Coor axlar hon rollen som hovmästare och ansvarig för måltidsservicen på vårdenheterna vid Karolinska Universitetssjukhuset i Solna med hjälp av ett team om cirka 50 måltidsvärdar. Coors måltidsleverans startar den 1 december.

-        Min nya roll blir en spännande utmaning. Jag har under hela mitt vuxna liv arbetat mot högt ställda krav på service och bemötande. Jag inser att dessa krav höjs ytterligare när man befinner sig på ett sjukhus, eftersom gästerna inte har sökt sig dit av egen vilja. Min målsättning är att leverera en måltidsupplevelse som andas restaurangbesök på en finkrog på stan, säger Karolin Larsson.

Jag är stolt över att ha lyckats rekrytera Karolin Larsson till vårt team. Rekryteringen ligger helt i linje med Coors ambition för patientmåltider som är att göra skillnad genom service och bemötande samt att föra finkrogen närmare mat i offentlig verksamhet. Karolin blir en viktig del i vårt team som arbetar med utveckling av nydanande mat och service till patienterna vid Karolinska Universitetssjukhuset i Solna, säger Jonas Parkvall, head of Food & Beverage Coor i Sverige. 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Jonas Parkvall, head of Food & Beverage Coor i Sverige 
jonas.parkvall@coor.com eller +46 10 559 65 99  

Sofie Schough, kommunikationschef, Coor i Sverige
sofie.schough@coor.com eller + 46 10 559 59 83