Språk / Site

Språk

Våra siter

  • För investerare
  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Coor tecknar nytt avtal med Swedavia

Det nya avtalet mellan Coor och Swedavia gäller drift och underhåll av säkerhetssystem på flygplatserna Arlanda, Bromma och Visby. De system som kommer att hanteras av Coor är inbrottslarm, passagesystem och CCTV.

Det nya avtalet träder i kraft den 1 februari 2019 och löper över fem års tid. Uppdraget omfattar både säkerhetsteknik samt drift och hantering av servrar och applikationer. Uppdraget värderas till ca 20 MSEK per år.

Coor erbjuder Swedavia ett funktionsåtagande som ger en tydlig ärendehantering, uppföljning och kontroll av leveransen. Coors bredd, med kompetens inom både säkerhetsteknik samt server- och applikationsdrift, är unik på marknaden och borgar för hög kvalitet i leveransen.

- Coor har lång erfarenhet av funktionsåtaganden och kan leverera en kostnadseffektiv lösning till Swedavia. Swedavias anläggningar är stora och komplexa vilket gör detta till ett prestigeuppdrag inom säkerhetsteknikbranschen. Vi är mycket stolta över det förtroende vi får av Swedavia, säger Magnus Wikström, affärsenhetschef Coor Sverige.

Coor kommer nyanställa ca 10 personer, främst tekniker inom säkerhet och IT, inför starten av det nya uppdraget.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Magnus Wikström
Affärsenhetschef, Coor i Sverige
+46 10 559 50 95
magnus.wikstrom@coor.com

Sofie Schough
Kommunikationschef, Coor i Sverige
+46 10 559 59 83
sofie.schough@coor.com