Stefan Östlind ny CFO för Coors svenska verksamhet

Coor har rekryterat Stefan Östlind som CFO för Coor i Sverige. Stefan Östlind tillträdde rollen den 9 oktober och ingår i Coors svenska ledningsgrupp.  

Närmast kommer Stefan Östlind från egen verksamhet där han arbetat med finansiell rådgivning/konsultuppdrag för större organisationer och företag. Stefan har mångårig erfarenhet från flera seniora ekonomichefsroller, bland annat som CFO på Ricoh Sverige, CFO på D-Link med ansvar för nio länder i Norra Europa samt Chef för det nordiska finans och analysteamet på Tyco Healthcare.

- Jag är mycket glad över att Stefan Östlind axlar rollen som CFO för Coors svenska verksamhet. Han har precis den profil och kompetens som vi eftersökt och i kombination med en dokumenterat senior erfarenhet av att leda i förändring kommer han att bidra i att utveckla Coor, kommenterar AnnaCarin Grandin, VD Coor i Sverige.

- Coor är ett spännande företag med stor potential. Under de närmaste åren ska vi fortsätta att utveckla verksamheten och jag är stolt över möjligheten att få vara en del av den resan, säger Stefan Östlind.
 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

AnnaCarin Grandin, VD Coor i Sverige   
annacarin.grandin@coor.com eller 010-599 57 70  

Sofie Schough, kommunikationschef, Coor i Sverige
sofie.schough@coor.com eller 010-559 59 83