Coor förlänger avtal med Akelius

Coor har förlängt samarbetsavtalet med Akelius gällande leverans av fastighetsrelaterade servicetjänster i Stockholm och Malmö.

Akelius är ett av Sveriges största fastighetsbolag inom bostäder, med ca 10 000 hyreslägenheter fördelat på region Malmö och region Stockholm.

Coor har levererat service till Akelius sedan 2010. Det nya avtalet innebär att Coor tar ett övergripande ansvar för att samordna, utföra och utveckla tjänster inom fastighetsservice, städ, utomhusmiljö samt kundtjänst. Avtalet gäller hela Akelius bestånd i Sverige samt utökas med drift av fastigheternas tekniska system. Det nya avtalet löper på 3 år med start 2020-04-01 med möjlighet till förlängning.

-     Akelius och Coor har haft ett nära samarbete under många år, som också utvecklats till en allt större leverans där vi tillsammans utvecklat servicetjänsterna till Akelius hyresgäster. Vi är mycket tacksamma över att ha fått fortsatt förtroende. I och med det nya avtalet tar vi nästa steg i vårt samarbete. Tillsammans kommer vi att arbeta för att säkerställa en fortsatt hög kundnöjdhet hos Akelius hyresgäster, säger AnnaCarin Grandin, vd Coor Sverige.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:


AnnaCarin Grandin, VD Coor i Sverige 
annacarin.grandin@coor.com eller +46 10 559 57 70

Sofie Schough, kommunikationschef, Coor i Sverige 
sofie.schough@coor.com eller + 46 10 559 59 83