Coor tecknar avtal med Kraftringen Energi

Coor har tecknat nytt samarbetsavtal från maj med Kraftringen Energi gällande leverans av lokalvård till nio av Kraftringens anläggningar i Skåne, i juni byggs leveransen ut med fastighetstjänster.

Kraftringen är ett energibolag som ägs av kommunerna Lund, Eslöv, Hörby och Lomma. Bolaget är baserat i Skåne men har även verksamhet på andra platser i södra Sverige. Coors uppdrag är primärt att leverera lokalvård och fastighetsservice till nio objekt i Lund, Lomma och Eslöv. Uppdraget beräknas omsätta 10 MSEK på årsbasis och har stora möjligheter att växa med optionstjänster och ytterligare orter i Småland, Göteborgs- och Skaraområdet. Avtalet är på tre år med möjlighet till fyra års förlängning. Coor anställer fyra personer för uppdraget.

- Det här är ett nytt och spännande uppdrag för Coor. Att Coor växer i södra Sverige ger oss volym och kapacitet att leverera till ännu fler kunder och jag ser fram emot ett långt samarbete med Kraftringen, kommenterar AnnaCarin Grandin, vd Coor Sverige.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

AnnaCarin Grandin, VD Coor i Sverige 
annacarin.grandin@coor.com eller +46 10 559 57 70

Sofie Schough, kommunikationschef, Coor i Sverige
sofie.schough@coor.com eller + 46 10 559 59 83

 

Coor är en ledande facility management-leverantör i Norden, inriktad främst mot integrerade och komplexa helhetsuppdrag (IFM). Coor erbjuder specialistkompetens inom arbetsplatsservice, fastighetsservice och strategiska rådgivningstjänster avseende utveckling av kundernas serviceverksamhet. Coor skapar värde genom att utföra, leda, utveckla och effektivisera kundernas serviceverksamheter så att de över tid stödjer kundernas kärnverksamhet optimalt. Det kan bl a handla om fastighetsservice, lokalvård, restaurang samt post- och receptionstjänster. Bland kunderna finns ett stort antal större och mindre företag och offentliga verksamheter i Norden, bland annat ABB, AB Volvo, Aibel, Det Norske Veritas, E.ON, Ericsson, Equinor, NCC, Politiet (danska polisen), Saab, Sandvik, SAS, Telia Company, Trafikverket, Vasakronan och Volvo Cars.

Coors verksamhet startade 1998 och är sedan 2015 noterat på Nasdaq Stockholmsbörsen. Coor tar ansvar för den verksamhet som bedrivs i förhållande till kunder, medarbetare och ägare, men också för hur den påverkar samhället och miljön i ett bredare perspektiv. Läs mer på www.coor.se