Coor förlänger avtal med GKN

Coor får förlängt förtroende av GKN Aerospace genom nytt IFM-avtal. Avtalet sträcker sig över tre år med möjlighet till förlängning.

GKN Aerospace är en ledande leverantör av flyg- och raketmotorkomponenter till den globala flygindustrin och ledare inom tillverkning av komplexa, roterande strukturer. Coors uppdrag består i att koordinera, leverera och utveckla tjänster inom arbetsplats- och fastighetsservice till GKN i Trollhättan. Tjänster som ingår i IFM-uppdraget är bland annat processunderhåll, förrådshantering, truckunderhåll, interna transporter och restaurang samt bevakning genom dotterbolaget Addici Security.

- Vi är mycket stolta över att få fortsätta vårt uppdrag och utveckla leveransen tillsammans med GKN. Coor har en dokumenterat god förmåga att skapa kundvärde i den här typen av IFM-uppdrag och affären med GKN är ytterligare en bekräftelse på det, kommenterar Magnus Wikström, VD Coor i Sverige.  

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Magnus Wikström, vd Coor i Sverige 

magnus.wikstrom@coor.com eller 010 559 50 95

 

Sofie Schough, kommunikationschef, Coor i Sverige

sofie.schough@coor.com eller + 46 10 559 59 83

 

 

 

Som ledande facility management-leverantör, främst inriktad mot integrerade och komplexa helhets-uppdrag (IFM), är Coor med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Coor erbjuder specialistkompetens inom arbetsplatsservice, fastighetsservice och strategiska rådgivningstjänster. Vi skapar värde genom att utföra, leda och effektivisera kundernas serviceverksamheter, så att våra kunder kan fokusera på vad de gör bäst.

 

Bland Coors kunder finns ett stort antal större och mindre företag och offentliga verksamheter i Norden, bland annat ABB, AB Volvo, Aibel, DNV-GL, Ericsson, Equinor, ICA, NCC, PKA (Danska Polisen, Kriminalvården och Åklagarmyndigheten), Saab, Sandvik, SAS, Telia Company, Trafikverket, Va-sakronan och Volvo Cars.

 

Coors verksamhet startade 1998 och är sedan 2015 noterat på Nasdaq Stockholmsbörsen. Coor tar ansvar för den verksamhet som bedrivs i förhållande till kunder, medarbetare och ägare, men också för hur den påverkar samhället och miljön i ett bredare perspektiv. Läs mer på www.coor.se