Coor vinner nytt FM-uppdrag åt Seco Tools

Coor blir partner till Seco Tools för utveckling av FM-tjänster. Samarbetet startar med leverans av lokalvårdtjänster till anläggningarna i Fagersta, Norberg, Arboga och Norrköping.

Seco Tools är en av världens ledande tillverkare av verktyg och lösningar för skärande metallbearbetning. Coors uppdrag omfattar såväl den dagliga städningen som periodiska insatser i form av exempelvis golvvård och fönsterputsning i Secos anläggningar i Fagersta, Norberg, Arboga och Norrköping.

Leveransen av lokalvårdstjänsterna startar i januari 2022. Därefter kommer Seco och Coor fortsätta dialogen för att se över möjligheten att utveckla fler samarbetsområden avseende fastighets- och arbetsplatstjänster.

Det här är ett spännande uppdrag för Coor med stor potential. Samarbetet baseras på en stor öppenhet och transparens och för Seco innebär det att Coor kan erbjuda en flexibel leverans som anpassas och utvecklas utifrån anläggningarnas behov, säger Magnus Wikström, vd Coor i Sverige.För ytterligare information, vänligen kontakta:

Magnus Wikström, vd Coor i Sverige, magnus.wikstrom@coor.com eller 010 559 50 95

Sofie Schough, kommunikationschef, Coor i Sverige, sofie.schough@coor.com eller 010 559 59 83

Som ledande facility management-leverantör, främst inriktad mot integrerade och komplexa helhetsuppdrag (IFM), är Coor med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Coor erbjuder specialistkompetens inom arbetsplatsservice, fastighetsservice och strategiska rådgivningstjänster. Vi skapar värde genom att utföra, leda och effektivisera kundernas serviceverksamheter, så att våra kunder kan fokusera på vad de gör bäst.

Bland Coors kunder finns ett stort antal större och mindre företag och offentliga verksamheter i Norden, bland annat ABB, AB Volvo, Aibel, DNV-GL, E.ON, Ericsson, Equinor, ICA, NCC, PKA (Danska Polisen, Kriminalvården och Åklagarmyndigheten), Saab, Sandvik, SAS, Telia Company, Trafikverket, Vasakronan och Volvo Cars.

Coors verksamhet startade 1998 och är sedan 2015 noterat på Nasdaq Stockholmsbörsen. Coor tar ansvar för den verksamhet som bedrivs i förhållande till kunder, medarbetare och ägare, men också för hur den påverkar samhället och miljön i ett bredare perspektiv. Läs mer på www.coor.se