Anna Strandberg ny vd på Addici Security

Anna Strandberg har tagit över rollen som vd på Addici Security från och med den 1 april 2022. Anna är en erfaren ledare som i flera år framgångsrikt byggt affärer och kundrelationer på Coor.

Anna Strandberg har en lång erfarenhet av ledande befattningar inom Coor de senaste tolv åren och kommer senast från en roll som affärsenhetschef inom ett av Coors största affärsområden. Hon har även arbetat med Addicis största kunder som del av en IFM-leverans och har en god inblick i verksamheten.

 

Addici Security, dotterbolag till Coor, växer och har det senast året startat en egen certifierad och auktoriserad larmcentral, tecknat ett nytt avtal med Borealis och etablerat en verksamhet i Belgien.

 

– Jag är väldigt glad att jag har fått förtroendet att leda Addici i en så spännande tid för företaget. Mitt fokus framöver, tillsammans med ledningsgruppen, blir att titta på morgondagens säkerhetsleverans och de trender som finns i samhället, med målet att få en ordentlig tillväxt. Det känns fantastiskt inspirerande att tillsammans med Addicis medarbetare fortsätta utveckla bolaget och skapa goda förutsättningar för framtiden, säger Anna Strandberg, vd Addici Security.

 

– Anna är en trygg och erfaren ledare som känner organisationen och verksamheten väl. Hon kommer att bli en stor tillgång både i relationen med våra kunder och som ledare för Addici, säger Magnus Wikström, vd Coor i Sverige.För ytterligare information, vänligen kontakta:


Magnus Wikström, vd Coor i Sverige 

magnus.wikstrom@coor.com eller 010 559 50 95

 

Sofie Schough, kommunikationschef, Coor i Sverige

sofie.schough@coor.com eller 010 559 59 83

 

 

 

Som ledande facility management-leverantör, främst inriktad mot integrerade och komplexa helhetsuppdrag (IFM), är Coor med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Coor erbjuder specialistkompetens inom arbetsplatsservice, fastighetsservice och strategiska rådgivningstjänster. Vi skapar värde genom att utföra, leda och effektivisera kundernas serviceverksamheter, så att våra kunder kan fokusera på vad de gör bäst.

 

Bland Coors kunder finns ett stort antal större och mindre företag och offentliga verksamheter i Norden, bland annat ABB, Aibel, DNV-GL, Ericsson, Equinor, ICA, NCC, PKA (Danska Polisen, Kriminalvården och Åklagarmyndigheten), Saab, Sandvik, SAS, Telia Company, Trafikverket, Vasakronan och Volvo Cars.

 

Coors verksamhet startade 1998 och är sedan 2015 noterat på Nasdaq Stockholmsbörsen. Coor tar ansvar för den verksamhet som bedrivs i förhållande till kunder, medarbetare och ägare, men också för hur den påverkar samhället och miljön i ett bredare perspektiv. Läs mer på www.coor.se