Coor förlänger och utökar samarbetet med CGI

Coor har fått förnyat och utökat förtroende att leverera IFM-tjänster till CGIs 29 kontor i Sverige. Avtalet träder i kraft den 1 oktober 2022 och sträcker sig över tre år med möjlighet till förlängning.

CGI är ett av världens största konsultbolag inom IT- och affärstjänster. Från oktober ska Coor leverera IFM-tjänster så som reception, lokalvård, vaktmästare, till 29 av CGIs kontor från Malmö i söder till Kiruna i norr. Avtalet, inklusive rörliga volymer, uppskattas ha ett årligt värde på ca 25 MSEK.

 

-          Vi är stolta över det utökade förtroendet vi får av CGI. Coor har tidigare levererat reception och vaktmästeri till CGI, nu utökas samarbetet till ett IFM-uppdrag. Vår målsättning är att fördjupa kundrelationen genom vårt stora fokus på kvalitet i tjänsteleveransen, säger Magnus Wikström, vd Coor i Sverige.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:


Magnus Wikström, vd Coor i Sverige 

magnus.wikstrom@coor.com eller 010 559 50 95

 

Sofie Schough, kommunikationschef, Coor i Sverige

sofie.schough@coor.com eller 010 559 59 83

 

 

Som ledande facility management-leverantör, främst inriktad mot integrerade och komplexa helhetsuppdrag (IFM), är Coor med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Coor erbjuder specialistkompetens inom arbetsplatsservice, fastighetsservice och strategiska rådgivningstjänster. Vi skapar värde genom att utföra, leda och effektivisera kundernas serviceverksamheter, så att våra kunder kan fokusera på vad de gör bäst.

 

Bland Coors kunder finns ett stort antal större och mindre företag och offentliga verksamheter i Norden, bland annat ABB, Aibel, DNV-GL, Ericsson, Equinor, ICA, Karolinska Universitetssjukhuset i Solna, PKA (Danska Polisen, Kriminalvården och Åklagarmyndigheten), Saab, Sandvik, SAS, Telia Company, Trafikverket, Vasakronan och Volvo Cars.

 

Coors verksamhet startade 1998 och är sedan 2015 noterat på Nasdaq Stockholmsbörsen. Coor tar ansvar för den verksamhet som bedrivs i förhållande till kunder, medarbetare och ägare, men också för hur den påverkar samhället och miljön i ett bredare perspektiv. Läs mer på www.coor.se