Coor i nytt avtal med Region Stockholm genom Locum AB för S:t Görans Sjukhusområde

Coor tecknar nytt avtal med Locum AB om leverans av avancerad fastighetsservice på S:t Görans sjukhusområde i Stockholm.

Funktionsentreprenaden omfattar ett fastighetsdriftansvar för Region Stockholms fastighetsbestånd inom S:t Görans sjukhusområde som förvaltas av Locum och avser en total byggnadsyta på 152 000 kvm. Coor kommer att leverera tjänster inom verksamhetsledning, fastighetsförvaltning, fastighetsteknik, säkerhet samt kundtjänst. Avtalet gäller från 1 december i år och löper initialt på fem år med möjlighet att förlänga i ytterligare tre år.

 

-          Vi är mycket stolta över att ha vunnit upphandlingen som ny samarbetspartner till Locum AB på S:t Görans sjukhusområde. Coor har dokumenterad erfarenhet av att sköta driften av samhällskritiska objekt och det här uppdraget bekräftar att vi både har teknikkompetensen och förmågan att hålla hög servicenivå. Vår målsättning nu är att fortlöpande fokusera på utveckling och förbättring av leveransen, säger Magnus Wikström, vd Coor i Sverige.

 

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:


Magnus Wikström, vd Coor i Sverige 

magnus.wikstrom@coor.com eller 010 559 50 95

 

Sofie Schough, kommunikationschef, Coor i Sverige

sofie.schough@coor.com eller 010 559 59 83

 

 

Som ledande facility management-leverantör, främst inriktad mot integrerade och komplexa helhetsuppdrag (IFM), är Coor med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Coor erbjuder specialistkompetens inom arbetsplatsservice, fastighetsservice och strategiska rådgivningstjänster. Vi skapar värde genom att utföra, leda och effektivisera kundernas serviceverksamheter, så att våra kunder kan fokusera på vad de gör bäst.

 

Bland Coors kunder finns ett stort antal större och mindre företag och offentliga verksamheter i Norden, bland annat ABB, AB Volvo, Aibel, DNV-GL, Ericsson, Equinor, ICA, Karolinska Universitetssjukhuset i Solna, NCC, PKA (Danska Polisen, Kriminalvården och Åklagarmyndigheten), Saab, Sandvik, SAS, Telia Company, Trafikverket, Vasakronan och Volvo Cars.

 

Coors verksamhet startade 1998 och är sedan 2015 noterat på Nasdaq Stockholmsbörsen. Coor tar ansvar för den verksamhet som bedrivs i förhållande till kunder, medarbetare och ägare, men också för hur den påverkar samhället och miljön i ett bredare perspektiv. Läs mer på www.coor.se