Middlepoint förnyar och utökar avtal med Unibail-Rodamco-Westfield

Middlepoint, ett helägt dotterbolag till Coor, har förnyat avtalet med Unibail-Rodamco-Westfield för leverans av receptionsservice i flera köpcentrum i Stockholmsområdet.

 

Sedan 2012 har Middlepoint haft förtroendet att leverera receptionsservice till Nacka Forum och Täby Centrum. Nu förlängs avtalet och utökas även med leverans till Westfield Mall of Scandinavia. Avtalet gäller från den 1 februari 2022 och löper i ett år, med möjlighet till ett års förlängning.

 

-          Att Unibail-Rodamco-Westfield väljer att förlänga och utöka avtalen, samt inkludera Westfield Mall of Scandinavia är ett kvitto på att vår leveransmodell fungerar mycket bra. Vi ser fram emot, att tillsammans med kund och våra duktiga medarbetare på plats, vidareutveckla och ytterligare höja servicenivån i handelsplatserna, säger Pontus Esbo, vd för Middlepoint.

 

-          Vi på Unibail-Rodamco-Westfield är måna om att ge våra besökare en förstklassig shoppingupplevelse, oavsett vilket av våra centrum man väljer att besöka. I Westfield Mall of Scandinavia där vi välkomnar 15 miljoner besökare per år, är vi därför trygga med att utöka samarbetet med Middlepoint som levererar kundservice av högsta nivå, säger Christoffer Lind, Head of Shopping Center Management på Unibail-Rodamco-
Westfield.

Coor förvärvade Middlepoint i slutet av 2021 och sedan dess är Middlepoint ett helägt dotterbolag. Middlepoint är ett personligt och flexibelt serviceföretag som hjälper företag, fastigheter och handelsplatser att skapa de främsta arbetsplatserna för både medarbetare och kunder. Middlepoint är ISO-certifierade inom kvalité (9001) och miljö (14001).

 

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:


Pontus Esbo, vd Middlepoint 

Pontus.Esbo@middlepoint.se eller 08 591 13 500

 

Sofie Schough, kommunikationschef, Coor i Sverige

sofie.schough@coor.com eller 010 559 59 83

 

 

 

Som ledande facility management-leverantör, främst inriktad mot integrerade och komplexa helhetsuppdrag (IFM), är Coor med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Coor erbjuder specialistkompetens inom arbetsplatsservice, fastighetsservice och strategiska rådgivningstjänster. Vi skapar värde genom att utföra, leda och effektivisera kundernas serviceverksamheter, så att våra kunder kan fokusera på vad de gör bäst.

 

Bland Coors kunder finns ett stort antal större och mindre företag och offentliga verksamheter i Norden, bland annat ABB, AB Volvo, Aibel, DNV-GL, Ericsson, Equinor, ICA, NCC, PKA (Danska Polisen, Kriminalvården och Åklagarmyndigheten), Saab, Sandvik, SAS, Telia Company, Trafikverket, Vasakronan och Volvo Cars.

 

Coors verksamhet startade 1998 och är sedan 2015 noterat på Nasdaq Stockholmsbörsen. Coor tar ansvar för den verksamhet som bedrivs i förhållande till kunder, medarbetare och ägare, men också för hur den påverkar samhället och miljön i ett bredare perspektiv. Läs mer på www.coor.se