Coor i samarbete med Heimstaden

Coor har tecknat ett avtal om leverans av servicetjänster till Heimstaden, ett ledande europeiskt bostadsfastighetsbolag. Det nya avtalet träder i kraft 1 april 2023.

Avtalet innebär att Coor kommer att leverera tjänster inom städ, avfallshantering och utemiljö till Heimstadens fastigheter i Stockholm och Malmö, totalt 120 fastigheter med ca 10 000 lägenheter.

”Vi är mycket glada över att ha tecknat ett nytt avtal med Heimstaden. Vi har arbetat med de aktuella fastigheterna under många år och det är roligt att inleda ett samarbete med Heimstaden. Vi ser fram emot att fortsätta bidra till attraktiva boendemiljöer för Heimstadens hyresgäster. Vi hoppas också kunna utveckla leveransen inom andra geografier där Heimstaden finns”, säger Magnus Wikström, vd Coor i Sverige.

 

Coor är en av Sveriges ledande leverantörer av tjänster för fastighetsägare och tillhandahåller tjänster inom förvaltning, teknisk förvaltning, drift, energi, utemiljö och projekt. Coor levererar även tjänster som täcker fastighetsägares behov av lokalvård och säkerhet.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Magnus Wikström, vd, Coor i Sverige

magnus.wikstrom@coor.com eller 010 559 50 95

 

Sofie Schough, kommunikationschef, Coor i Sverige

sofie.schough@coor.com eller 010 559 59 83

 

 

Om Coor

Som ledande facility management-leverantör, främst inriktad mot integrerade och komplexa helhetsuppdrag (IFM), är Coor med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Coor erbjuder specialistkompetens inom fastighetsservice, arbetsplatsservice och strategiska rådgivningstjänster. Vi skapar värde genom att utföra, leda och effektivisera kundernas serviceverksamheter, så att våra kunder kan fokusera på vad de gör bäst.

Bland Coors kunder finns ett stort antal större och mindre företag och offentliga verksamheter i Norden, bland annat ABB, Aibel, DNV, Ericsson, Equinor, ICA, Karolinska Universitetssjukhuset i Solna, PKA (Danska Polisen, Kriminalvården och Åklagarmyndigheten), Saab, Sandvik, SAS, Telia Company, Vasakronan och Volvo Cars.

Coors verksamhet startade 1998 och är sedan 2015 noterat på Nasdaq Stockholmsbörsen. Coor tar ansvar för den verksamhet som bedrivs i förhållande till kunder, medarbetare och ägare, men också för hur den påverkar samhället och miljön i ett bredare perspektiv. Läs mer på www.coor.se