Coor i samarbete med Nordic PropTech Awards

För att ytterligare stärka positionen som en ledande leverantör av innovativa FM-tjänster med fokus på kundvärde och hållbarhet samarbetar Coor, för tredje året i rad, med Nordic PropTech Awards.

Nordic PropTech Awards arrangeras av de nordiska medlemsorganisationerna för PropTech i Danmark, Sverige, Norge och Finland, vars syfte är att hjälpa företag och organisationer att skapa och utveckla bättre fastigheter – tillsammans skapar de en nordisk arena för företag, investerare, experter, innovatörer och entreprenörer inom fastighetsbranschen.

-          Coor har ett stort fokus på att utveckla och erbjuda innovativa och hållbara tjänster till både fastighetsägare och hyresgäster. Genom vårt partnerskap med Nordic PropTech Awards får vi en unik inblick i framtidens fastighets- och FM-lösningar och en exklusiv möjlighet att möta branschens starkaste och mest innovativa startups och scaleups kommenterar Fredrik Sandqvist, Head of Innovation & Service Development, Coor Group.

I årets upplaga av Nordic PropTech Awards är Coor representerat med jurymedlemmar i tre av sex spår: Urban Mobility, Sustainable & Healthy Buildings och Property Management. Finalen äger rum i Köpenhamn den 1 februari 2024.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Fredrik Sandqvist, Head of Innovation & Service Development, Coor Group 

fredrik.sandquist@coor.com eller 070-299 56 87

 

Sofie Schough, kommunikationschef, Coor i Sverige

sofie.schough@coor.com eller 010-559 59 83

 

Om Coor
Som ledande facility management-leverantör, främst inriktad mot integrerade och komplexa helhetsuppdrag (IFM), är Coor med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Coor erbjuder specialistkompetens inom fastighetsservice, arbetsplatsservice och strategiska rådgivningstjänster. Vi skapar värde genom att utföra, leda och effektivisera kundernas serviceverksamheter, så att våra kunder kan fokusera på vad de gör bäst. 

Bland Coors kunder finns ett stort antal större och mindre företag och offentliga verksamheter i Norden, bland annat ABB, Aibel, DNV, Equinor, ICA, Karolinska Universitetssjukhuset i Solna, PKA (Danska Polisen, Kriminalvården och Åklagarmyndigheten), Saab, Alleima, SAS, Telia Company, Vasakronan och Volvo Cars. 

Coors verksamhet startade 1998 och är sedan 2015 noterat på Nasdaq Stockholmsbörsen. Coor tar ansvar för den verksamhet som bedrivs i förhållande till kunder, medarbetare och ägare, men också för hur den påverkar samhället och miljön i ett bredare perspektiv. Läs mer på www.coor.se