Coor tecknar nytt rikstäckande restaurangavtal

I november tar Coor över mat- och dryckesleveransen på ICA Gruppens kontor och logistiksiter runtom i Sverige. Det nya avtalet utökar det befintliga samarbetet så att Coor levererar alla kontors- och fastighetsrelaterade tjänster till ICA Gruppen.

– Vi är glada över att ha fått förtroendet att utveckla mat- och dryckesleveransen under kommande år. Konceptet vi har tagit fram ligger helt i linje med vår satsning på miljö, hållbarhet och kundnära upplevelser och vi ser fram emot att göra skillnad både för medarbetarnas matupplevelse och för miljön, säger Malin Benson, verksamhetschef mat & dryck Coor i Sverige.

I november startar Coor det nya uppdraget som innebär att Coor ska leverera mat- och dryckestjänster till medarbetare på ICA Gruppens kontor och logistiksiter runtom i Sverige. Uppdraget inkluderar restaurang- och caféverksamhet, kaffe, varuautomater, catering och vattentjänster.

– Vi ser fram emot att ta över restaurangverksamheten och göra den till en integrerad del av arbetsplatsupplevelsen. ICA är en viktig kund för Coor och vi värdesätter vårt partnerskap som nu fördjupas när uppdraget utökas. Tillsammans ska vi säkerställa hållbara måltider som frestar smaklökarna, säger Peter Viinapuu, tf. vd Coor i Sverige.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Malin Benson, verksamhetschef mat & dryck, Coor i Sverige

Malin.benson@coor.com eller 073 654 19 92

 

Peter Viinapuu, tf. vd, Coor i Sverige

Peter.viinapuu@coor.com

 

Sofie Schough, kommunikationschef, Coor i Sverige

sofie.schough@coor.com eller 010 559 59 83

 

Om Coor
Som ledande facility management-leverantör, främst inriktad mot integrerade och komplexa helhetsuppdrag (IFM), är Coor med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Coor erbjuder specialistkompetens inom fastighetsservice, arbetsplatsservice och strategiska rådgivningstjänster. Vi skapar värde genom att utföra, leda och effektivisera kundernas serviceverksamheter, så att våra kunder kan fokusera på vad de gör bäst. 

Bland Coors kunder finns ett stort antal större och mindre företag och offentliga verksamheter i Norden, bland annat ABB, Aibel, DNV, Equinor, ICA, Karolinska Universitetssjukhuset i Solna, PKA (Danska Polisen, Kriminalvården och Åklagarmyndigheten), Saab, Alleima, SAS, Telia Company, Vasakronan och Volvo Cars. 

Coors verksamhet startade 1998 och är sedan 2015 noterat på Nasdaq Stockholmsbörsen. Coor tar ansvar för den verksamhet som bedrivs i förhållande till kunder, medarbetare och ägare, men också för hur den påverkar samhället och miljön i ett bredare perspektiv. Läs mer på www.coor.se