Om Coor

Coor är en av Nordens ledande facility management-leverantörer, och erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt.

Vårt erbjudande - lokalvård | Coor

Unika servicelösningar

Coor erbjuder tjänster utifrån kundernas behov av enstaka tjänster, kombinerade tjänster eller integrerade tjänster (IFM). Coor har marknadens bredaste erbjudande och kan leverera allt från lösningar inom administration, logistik, drift av personalmatsalar, kaffe, konferenslösningar och lokalvård till fastighetsdrift, tekniska säkerhetslösningar, energioptimering och lokaloptimering. Totalt handlar det om ett hundratal tjänster.

Vår främsta styrka ligger i att anpassa, utveckla och leda servicefunktioner på nya och effektivare sätt. Genom att kombinera olika tjänster från alla eller några av våra serviceområden erbjuds unika, effektiva och flexibla lösningar som skapar affärsfördelar för våra kunder. Vi kallar det intelligent service – service med IQ.

Kunder från många branscher

Bland Coors kunder finns ett stort antal större och mindre företag och offentliga verksamheter i Norden, bland annat ABB, Aibel, DNV-GL, Equinor, ICA, NCC, ”Danska Polisen, Kriminalvården och Åklagarmyndigheten”, Saab, Sandvik, SAS, Telia Company, Vasakronan och Volvo Cars.


Vår vision

Vår vision är att skapa de bästa arbetsmiljöerna i Norden – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst.

Mer om Coor

Alla {{category}}

Ett leende, ett möte

Vi är ett av Nordens ledande Facility Management-leverantörer och erbjuder ett hundratal olika FM-tjänster i och kring fastighet och arbetsplatser. Hur kan vi hjälpa ditt företag?

Noterade på Nasdaq

Coors verksamhet startade 1998 och är sedan 2015 noterat på Nasdaq Stockholmsbörsen. Coor tar ansvar för den verksamhet som bedrivs i förhållande till kunder, medarbetare och ägare, men också för hur den påverkar samhället och miljön i ett bredare perspektiv.

Vi består av över 13 000 medarbetare i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Årsomsättningen per den 31 mars 2024 är cirka 12 589 MSEK (rullande 12-månader). För mer information om Coor som investering, vänligen besök vår investerarwebb.