Smarta kontorslösningar och smidiga servicetjänster

Att skapa attraktiva, hållbara och välmående arbetsplatser som är optimerade för framtidens behov är mer aktuellt än någonsin. För att lyckas behöver vi se helheten och kombinera modern design med framtidens smarta kontorslösningar, servicetjänster och riktigt vass teknik.

Läs vår senaste rapport

Coor tar ett helhetsgrepp om framtidens arbetsplats

Många företag är osäkra kring strategiska vägval för deras resa mot framtidens arbetsplatser och kontor. Vi står inför ett skifte där arbetsgivarna behöver komma närmare sina medarbetare och bättre förstå vad de faktiskt behöver och värderar. Arbetsplatsen behöver erbjuda upplevelser och smarta kontorslösningar som gör medarbetarna produktiva och effektiva. Servicen ska också skapa trivsel hos de anställda och göra deras liv både enklare och mer hälsosamt.

Coor tar helhetsgreppet kring framtidens hybrida arbetsplatser och erbjuder allt från strategier till smarta tjänster och framtidens service.

Smarta kontorslösningar

Alla människor är olika och har olika arbetsuppgifter, behov och förväntningar; detta leder till en mängd olika krav på kontorslösningarna. Behöver ni samordna servicetjänsterna och säkerställa att ni har den bästa lösningen för just era medarbetare? Eller är ert bolag i behov av mer praktiska kontorslösningar såsom att bygga om, flytta, strukturera om och effektivisera arbetsytan eller behöver ni hjälp med att planera utformningen av ett helt nytt kontor?

Många kontorsanställda kan numera arbeta lika effektivt på hemmakontoren, och då blir det allt viktigare med smarta kontorslösningar och trevliga arbetsplatsmiljöer där medarbetare verkligen vill vara för att utbyta idéer, bygga företagskultur och tillsammans generera ett adderat värde för arbetsgivaren. Att säkerställa bästa möjliga kontorslösning är en investering som betalar sig i form av både produktivitet och lojalitet.

En smart kontorslösning är också en långsiktig hållbar lösning. Det bidrar till en bättre miljö genom att utnyttja resurser som kontorsyta, värme, luft, etc. på ett mer optimalt sätt. Det bidrar även till en bättre arbetsmiljö och därmed ökat välmående hos de anställda genom t.ex. reducerade ljudnivåer, ergonomiskt utformade arbetsplatser och bättre luftkvalitet.

Strategisk rådgivning och arbetsplatsutveckling

Coor erbjuder strategisk rådgivning och smarta kontorslösningar för att skapa attraktiva, hållbara och effektiva arbetsplatser. Vi har framgångsrikt hjälpt ett stort antal kunder, både inom offentlig och privat sektor, med att utveckla, förbättra och optimera just deras kontor. Våra experter formar framtidens arbetsplatser redan idag.

Arbetsplatsstrategerna har lång och bred erfarenhet. De stöttar med allt från arbetsplatsstrategier och förändringsledning till olika typer av smarta kontorslösningar och servicetjänster. Helt nya serviceroller gör det nya arbetslivet enklare, mer välmående, innovativt och hållbart. Coor hjälper även till med inspiration, förstudier, analyser, ytoptimering, dimensionering, förändringsledning, projektledning, förvaltning och styrning. Allt som framtidssäkrar era kontor och arbetsplatser!

Läs mer här ➝


Exempel på

Smarta kontorslösningar

Coor SmartDelivery – hybrid posthantering
En traditionell postlösning är inte längre optimal för framtidens kontor. Vi har en spårbar logistiklösning för post, paket och gods med flexibel och trygg leverans - till hemmakontor, till landstället eller kontoret? Allt är möjligt.

Coor SmartClimate – för trygghet och effektivitet
Hygien och hälsa står högt upp på agendan idag. Ett bättre inomhusklimat ger både tryggare medarbetare och mer välmående arbetsplatser och därmed ökad produktivitet. Vi erbjuder bland annat luftrenare, virushämmare och smarta sensorer som till exempel mäter koldioxid och temperatur.

Coor SmartSpaces – optimerar det flexibla kontoret
Med hjälp av sensorer och digitala mätare får du realtidsinformation om beläggningsgrad och kan optimera och utveckla nyttjandet av ytor med hjälp av databaserade beslut.

Coor My Workplace – mobilapp som förenklar vardagen
Med all arbetsplatsinformation i en smart app i telefonen underlättar vi både vardag och arbetsliv. Här går det att exempelvis att beställa mat, se lediga kontorsplatser och boka konferensrum.

Coor SmartAmbience – stämningsfull musik
Musik i bakgrunden ger en bra atmosfär och påverkar intrycket av er arbetsplats. Med rätt musik för olika miljöer skapas fokus, trivsel och trygghet.

Coor SmartEnergy – energieffektiviserar det moderna kontoret
SmartEnergy är en effektiv tjänst som samlar in, analyserar och optimerar kontorets energianvändning. Systemet ger detaljerad, datadriven övervakning av den totala energisituationen i realtid.

Coor SmartLighting – rätt ljus ökar välbefinnandet
Rätt belysning har en direkt positiv inverkan på den mentala och fysiska hälsan. Genom att simulera dagsljus kan SmartLighting ge bättre nattsömn, ökat välmående, produktivitet och kreativitet hos medarbetarna.

Exempel på

Moderna serviceroller

Community & Wellbeing Manager
Sociala aktiviteter på kontoret blir allt viktigare när vi inte ses lika ofta. Servicerollen stärker företags- och kontorskulturen genom att ordna aktiviteter och event som bygger gemenskap och ökar sammanhållningen.


Concierge Manager
För framtidens kontor är det viktig att förenkla medarbetarnas vardag. De kan få hjälp med serviceärenden som till exempel kemtvätt, hemstädning, cykelmek och bilvård... allt som underlättar arbetslivet.


Barista
En utbildad barista bereder ett lyxigt nygjort kaffe med olika bryggmetoder direkt på ert kontor på tider ni önskar. Smaken, doften och känslan av lyx ökar välbefinnandet, glädjen och trivseln för er persona - vardagslyx helt enkelt!


Hygien- och trivselvärd
Trygghet på arbetsplatsen är idag starkt kopplat till städning och lokalvård. Coors hygienvärdar ökar trygghet och trivsel genom sin synlighet och fokus på osynlig smuts. Trivselvärden kan också utföra många andra serviceuppgifter på kontoret vilket skapar ytterligare trivsel, ordning och reda.


Hållbarhetsvärd
Rollen säkerställer att kontoret alltid är så hållbart som möjligt. I ansvaret ingår exempelvis inspirerande skyltar och moduler för avfallshantering, interna utbildningar, hållbarhetsevents, att visualisera KPI:er och hjälper er att välja material till arbetsplatsen som lätt kan renoveras, återanvändas eller återvinnas.
The Workplace Revolution

Kontor i framtiden behöver vara så mycket mer än bara en arbetsplats. Det ska vara lockande att komma dit, en upplevelse att vara där och längtan tillbaka ska vara stor.

Strategier för arbetsplatser

Coors arbetsplatsstrateger omvandlar kontoret till en attraktiv och inspirerande arbetsplats att finnas på – för medarbetare och besökare!

Insikter och erfarenheter

Använd vår kunskap och kompetens för att skapa era egna attraktiva arbetsplatser utifrån era medarbetares behov och önskemål.

Jobba hos oss

Coor Advisory söker löpande erfarna talanger som vill vara med på en nordisk tillväxtresa att ta ett unikt arbetsplatserbjudande till marknaden.


Revolutionen börjar med Coor

Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss och pratar mer om era medarbetares behov, arbetsplatsens förutsättningar och hur våra lösningar passar er.

Receptionstjänster för fastigheter | Coor

Kajsa Högdahl

Affärsutvecklingschef