Arbetsplatsservice

Företagsväxter och kontorsväxter

Växter som ger en känsla av naturen. Bra växtinredning och fräscha företagsväxter ger både hälsa och välbefinnande. Att få en känsla av naturen kallas ”biofili” och är ett omedvetet och biologiskt behov hos oss människor.
Kontakta oss

företagsväxter header

Bättre arbetsmiljö med kontorsväxter

Växter renar och återfuktar luften, vilket är viktigt i en vanligtvis torr kontorsmiljö. Med gröna arbetsmiljöer upplever vi naturens positiva effekter inomhus.

Företagsväxter – det här ingår ofta:

  • Hyresväxter som är anpassade till lokalernas storlek och utformning
  • Hela ansvaret för växternas skötsel
  • Underhåll och bevattning, rengöring och beskärning, kontroll av sjukdomar och skadeinsekter.
  • Växtgaranti - vi ersätter utan kostnad växter som har förlorat sitt prydnadsvärde.
  • Inventering och kvalitetskontroll, två gånger per år. 

Bra standardkoncept för service:

Lika bra som alltid

Coor Klassisk – för mindre/medelstora arbetsplatser
Vi ordnar lämpliga hyresväxter och tar ansvar för deras skötsel. Växtgaranti ingår såklart.


Läs mer om våra koncept ➝

 
 

Smart, smidigt, samordnat

Coor Komplett – för arbetsplatser över 300 personer
Vi hjälper er med inspiration och förslag på hur ni kan göra ert kontor till en attraktiv och grönskande mötesplats. Ansvaret för växterna och växtgaranti ingår.

Intresserad av en klassisk standardlösning?

Coor Arbetsplatsservice

Få men noga utvalda servicetjänster som utgör basen för en bekymmersfri arbetsdag för era medarbetare. Passar perfekt för mindre och medelstora arbetsplatser.

Växter som spännande inredning

Växter syresätter och återfuktar luften samtidigt som den binder damm och tar upp koldioxid. Med växternas hjälp blir era medarbetare piggare och ökar både sin prestation och koncentrationsförmåga.

Växtväggar ger förbättrad luftkvalitet. En app visar i realtid hur väl din växtvägg fungerar - när som helst, var som helst. Vid eventuella problem gör systemet en automatisk korrigering eller skickar ut servicepersonal till er.

Växtväggen är en av tjänsterna i Coor SmartClimate

Coor Växtservice

Med Coor som din partner för växtservice kan du vara säker på att alltid ha vackra och vämående kontorsväxter i dina lokaler. Genom oss hyr du växter anpassade till dina lokaler – allt från mindre växter på borden till växtväggar.

Coor tar hela ansvaret för växternas skötsel som bevattning, underhåll, rengöring, beskärning samt kontroll av sjukdomar och skadeinsekter. I tjänsten ingår växtgaranti – växter och krukor som inte är representativa byts snabbt ut.

Premiumkoncept för service:

Arbetslivets guldkant

Coor Karat – för mindre/medelstora arbetsplatser
Komplettera era växtgrupper med några ”Babylone” - globformade takarmaturer i plexiglas. De rymmer flera olika växter och rankor och blad kan ringla sig ut genom armaturens små hål. Bidrar till en trivsam och representativ miljö.


Läs mer om våra koncept ➝

 

Morgondagens kontor

Coor Kreativ – för större kontor över 300 personer
Som ett komplement till traditionella företagsväxter placerar vi ut växtväggar med biologisk luftrening. En växtvägg inomhus renar och återfuktar luften och den dämpar även störande ljud.


Kontakta Coor

Intresserad av riktigt bra arbetsplatsservice?

Kontakta oss för service utöver det vanliga

En kontaktperson, ett avtal och en faktura. Vill du veta mer om hur din verksamhet kan bli smartare, tryggare och mer hållbar? Fyll i formuläret så återkommer vi snart till dig.

Ansvarig Arbetsplatsservice

Georg Linden

Ansvarig Arbetsplatsservice

Söker du jobb? Då söker vi dig!

Jobba hos Coor

Välkommen att söka ditt jobb på sidan med lediga jobb.

För att skydda din information, tar vi inte emot ansökningar via formuläret.

GDPR
Läs Coors data- och sekretesspolicy.

Integritetspolicy

Vi har uppdaterat vår sekretesspolicy för att underlätta för dig att förstå vilken information vi samlar in och varför vi samlar in den. Vi har gjort dessa uppdateringar eftersom nya datasäkerhetsbestämmelser (GDPR) trädde i kraft den 25 maj 2018 i Europeiska unionen.

Samtycke till behandlingen av personuppgifter
Personuppgifterna vi samlar är data som tillhandahålls av dig när du fyller i ett kontaktformulär eller prenumerationsformulär på Coors webbplatser. Det är ditt fullständiga namn, din e-postadress och ditt telefonnummer eller postadress (om det finns).

Vad är ändamålet med behandlingen av dina personuppgifter?
Dina personuppgifter krävs för att vi ska kunna skicka marknadsförings- och kommunikationsmaterial såsom pressmeddelanden, nyheter, trender, inbjudningar till evenemang och nyhetsbrev till dig. Vi använder också personlig information för att kontakta dig personligen om du har fyllt i ett kontaktformulär.

Vad är den lagliga grunden för behandlingen av dina personuppgifter?
Behandlingen av dina personuppgifter grundas på att du har samtyckt till behandlingen. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att maila oss på info@coor.com

Information om behandlingen av dina personuppgifter
Vi har genomfört lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter mot bland annat förlust eller olaglig tillgång. Antalet personer med tillgång till dina personuppgifter är begränsade. Endast personer som är associerade med den Coor-webbplats du besökt med som behöver behandla dina personuppgifter i enlighet med ovanstående syften kommer att ha tillgång till dina personuppgifter.

Vi kan också dela dina personuppgifter med andra koncernföretag och leverantörer och affärspartners som utför tjänster på våra vägnar (till exempel servicetekniker från olika leverantörer, till exempel vid felmeddelande om en kaffemaskin).

Dina personuppgifter kan överföras till ett tredjeland, det vill säga ett land utanför EU / EES, i samband med Coors användning av de molnbaserade tjänsterna Office 365 som tillhandahålls av Microsoft Ireland Operations Limited ("Microsoft").

När Microsoft tillhandahåller Office 365-tjänster, hanterar Microsoft kunddata (till exempel e-post, filer) i datacentraler inom EU (för närvarande: Dublin (Irland) och Amsterdam (Nederländerna). Men som en integrerad del av levererar Office 365-tjänsterna, kan vissa begränsade personuppgifter också behandlas i tredjeländer (för närvarande är sådana andra uppgifter huvudsakligen bearbetade i USA och i Kanada). Microsoft har engagerat underleverantörer för sådan databehandling utanför EU och EES.

För att uppfylla tillämpliga dataskyddskrav har Coor genomfört ett databehandlingsavtal med Microsoft och dessutom ingått standardavtalsklausuler ("EU-modellklausuler") med Microsoft. Alla Microsoft-underleverantörer som behandlar personuppgifter i samband med Office 365-tjänsterna är engagerade av Microsoft i enlighet med artikel 11 i EU-modellklausuler.

Dina personuppgifter som används för serviceförfrågningar sparas tills vi inte längre behöver det för att kunna uppfylla din förfrågan.

Dina rättigheter
Du har rätt att veta vilken av dina personuppgifter som behandlas om dig och att be om en kopia av sådan information. Du har rätt till rättelse av felaktiga personuppgifter om dig och i vissa fall begära radering av dina personuppgifter (till exempel om du tar tillbaka ditt samtycke). Dessutom har du rätt att invända mot viss behandling av dina personuppgifter och begära begränsning av behandlingen av dina personuppgifter. Observera att begränsning eller borttagning kan leda till att vi inte kan uppfylla våra åtaganden. Du har också rätt att ta emot personuppgifterna om dig i maskinläsbart format samt att skicka dessa data till en annan datakontrollant.

Om du har några invändningar eller klagomål med hur vi behandlar dina personuppgifter har du rätt att anmäla detta till Säkerhetsverket som är tillsynsmyndighet för vår behandling av personuppgifter.

Om du har frågor om hur vi behandlar personuppgifter om dig, är du välkommen att kontakta oss på info@coor.com.