Arbetsplatsservice

Fruktkorgar för företag

Att säkerställa att era medarbetare har tillgång till färsk frukt på kontoret signalerar att deras välmående är viktigt för er.
Kontakta oss

Frukt ger en mer hälsosam vardag

Frukt är nyttigt, gott och ger bra energi; ett enkelt sätt att måna om sina medarbetares hälsa på riktigt. Coor levererar färsk, noga utvald frukt till ert kontor. Vi hjälper er att hitta en bra lösning. Så här kan ett uppdrag se ut:

  • Fruktkorgar med blandad frukt. Vi föreslår gärna säsongsfrukt.
  • Vi beräknar 0,5 kg frukt per person och vecka
  • Fruktkorgarna levereras två gånger per vecka

Hållbarhet – för att minska ert klimatavtryck kan vi erbjuda fruktkorgar med enbart lokal och/eller ekologisk frukt.

Bra standardkoncept för service:

Lika bra som alltid

Coor Klassisk – för mindre/medelstora arbetsplatser
En klassik fruktkorg med bananer, äpplen, päron och apelsiner. Bananerna är hälsosamma, goda och lätta att skala. Äpplen - en trogen favorit med mycket fibrer som ger mättnadskänsla länge.


Läs mer om våra koncept ➝

 
 

Smart, smidigt, samordnat

Coor Komplett – för större arbetsplatser
För det större kontoret presenteras frukten i trevliga fruktställ och trälådor. Ett prisvärt utbud består av basfrukter äpple, banan, päron och citrus. När det är säsong kompletteras med nektariner och persikor.

Intresserad av en klassisk standardlösning?

Coor Arbetsplatsservice

Få men noga utvalda servicetjänster som utgör basen för en bekymmersfri arbetsdag för era medarbetare. Passar perfekt för mindre och medelstora arbetsplatser.

Lyxig frukt för riktiga fruktälskare

Tänk dig en lyxig fruktkorg. Fruktkorgen grundas med bananer och apelsiner samt med säsongens godaste äpplen och päron. Ovanpå ligger säsongsfrukter som plommon, nektariner och clementiner. Korgen toppas med druvor och kan också ha inslag av exotiska frukter som ananas, melon, physalis och kiwi. 

Färskpressad juice – en härlig vitaminboost!

Med en juicemaskin på kontoret kan ni göra er egen juice. Ett bra sätt att låta era medarbetare njuta av frukten och samtidigt ett bra sätt att ta tillvara eventuellt överbliven frukt.

                            

Premiumkoncept för service:

Arbetslivets guldkant

Coor Karat – för mindre/medelstora arbetsplatser
En lyxig fruktkorg sätter guldkant på arbetsplatsen. I korgen finns bananer, säsongens godaste äpplen och saftiga päron. Du hittar också säsongsfrukter som plommon, nektariner och clementiner, och ibland dyker en physalis eller kiwi upp.


Läs mer om våra koncept ➝

 

Morgondagens kontor

Coor Kreativ – för större arbetsplatser
Uppmuntra till välmående och härliga upplevelser genom att erbjuda både lyxig frukt och färskpressad apelsinjuice. En juicemaskin som pressar olika sorters citrusfrukter ger en riktig vitaminboost varje dag.Kontakta Coor

Intresserad av riktigt bra arbetsplatsservice?

Kontakta oss för service utöver det vanliga

En kontaktperson, ett avtal och en faktura. Vill du veta mer om hur din verksamhet kan bli smartare, tryggare och mer hållbar? Fyll i formuläret så återkommer vi snart till dig.

Ansvarig Arbetsplatsservice

Georg Linden

Ansvarig Arbetsplatsservice

Söker du jobb? Då söker vi dig!

Jobba hos Coor

Välkommen att söka ditt jobb på sidan med lediga jobb.

För att skydda din information, tar vi inte emot ansökningar via formuläret.

GDPR
Läs Coors data- och sekretesspolicy.

Integritetspolicy

Vi har uppdaterat vår sekretesspolicy för att underlätta för dig att förstå vilken information vi samlar in och varför vi samlar in den. Vi har gjort dessa uppdateringar eftersom nya datasäkerhetsbestämmelser (GDPR) trädde i kraft den 25 maj 2018 i Europeiska unionen.

Samtycke till behandlingen av personuppgifter
Personuppgifterna vi samlar är data som tillhandahålls av dig när du fyller i ett kontaktformulär eller prenumerationsformulär på Coors webbplatser. Det är ditt fullständiga namn, din e-postadress och ditt telefonnummer eller postadress (om det finns).

Vad är ändamålet med behandlingen av dina personuppgifter?
Dina personuppgifter krävs för att vi ska kunna skicka marknadsförings- och kommunikationsmaterial såsom pressmeddelanden, nyheter, trender, inbjudningar till evenemang och nyhetsbrev till dig. Vi använder också personlig information för att kontakta dig personligen om du har fyllt i ett kontaktformulär.

Vad är den lagliga grunden för behandlingen av dina personuppgifter?
Behandlingen av dina personuppgifter grundas på att du har samtyckt till behandlingen. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att maila oss på info@coor.com

Information om behandlingen av dina personuppgifter
Vi har genomfört lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter mot bland annat förlust eller olaglig tillgång. Antalet personer med tillgång till dina personuppgifter är begränsade. Endast personer som är associerade med den Coor-webbplats du besökt med som behöver behandla dina personuppgifter i enlighet med ovanstående syften kommer att ha tillgång till dina personuppgifter.

Vi kan också dela dina personuppgifter med andra koncernföretag och leverantörer och affärspartners som utför tjänster på våra vägnar (till exempel servicetekniker från olika leverantörer, till exempel vid felmeddelande om en kaffemaskin).

Dina personuppgifter kan överföras till ett tredjeland, det vill säga ett land utanför EU / EES, i samband med Coors användning av de molnbaserade tjänsterna Office 365 som tillhandahålls av Microsoft Ireland Operations Limited ("Microsoft").

När Microsoft tillhandahåller Office 365-tjänster, hanterar Microsoft kunddata (till exempel e-post, filer) i datacentraler inom EU (för närvarande: Dublin (Irland) och Amsterdam (Nederländerna). Men som en integrerad del av levererar Office 365-tjänsterna, kan vissa begränsade personuppgifter också behandlas i tredjeländer (för närvarande är sådana andra uppgifter huvudsakligen bearbetade i USA och i Kanada). Microsoft har engagerat underleverantörer för sådan databehandling utanför EU och EES.

För att uppfylla tillämpliga dataskyddskrav har Coor genomfört ett databehandlingsavtal med Microsoft och dessutom ingått standardavtalsklausuler ("EU-modellklausuler") med Microsoft. Alla Microsoft-underleverantörer som behandlar personuppgifter i samband med Office 365-tjänsterna är engagerade av Microsoft i enlighet med artikel 11 i EU-modellklausuler.

Dina personuppgifter som används för serviceförfrågningar sparas tills vi inte längre behöver det för att kunna uppfylla din förfrågan.

Dina rättigheter
Du har rätt att veta vilken av dina personuppgifter som behandlas om dig och att be om en kopia av sådan information. Du har rätt till rättelse av felaktiga personuppgifter om dig och i vissa fall begära radering av dina personuppgifter (till exempel om du tar tillbaka ditt samtycke). Dessutom har du rätt att invända mot viss behandling av dina personuppgifter och begära begränsning av behandlingen av dina personuppgifter. Observera att begränsning eller borttagning kan leda till att vi inte kan uppfylla våra åtaganden. Du har också rätt att ta emot personuppgifterna om dig i maskinläsbart format samt att skicka dessa data till en annan datakontrollant.

Om du har några invändningar eller klagomål med hur vi behandlar dina personuppgifter har du rätt att anmäla detta till Säkerhetsverket som är tillsynsmyndighet för vår behandling av personuppgifter.

Om du har frågor om hur vi behandlar personuppgifter om dig, är du välkommen att kontakta oss på info@coor.com.