Arbetsplatsservice

Kaffe och kaffemaskiner

Undersökningar visar att kaffe och andra varma drycker är en oerhört viktig del av totalupplevelsen av en arbetsplats. Gör vardagen bättre för alla som arbetar för eller besöker ditt företag genom att ha riktigt bra kaffemaskiner.
Kontakta oss

Är kaffe och te verkligen så viktigt?

Forskning visar även att välmåendet ökar av att hålla en varm kopp i handen. Om den också är fylld med riktigt gott kaffe eller te så vågar vi även påstå att trivseln ökar.

Vi tar utifrån era önskemål och behov fram förslag på de bästa lösningarna. I ett uppdrag ingår ofta:

 • Hyra av kaffemaskiner
 • Utvalt kaffe och te
 • Service, rengöring och tekniskt underhåll

Coor är Sveriges största leverantör av kaffe och te på arbetsplatser. Vi prioriterar hållbarhet och serverar certifierat kaffe i samarbete med Fairtrade och Rainforest Alliance.

Bra standardkoncept för service:

Lika bra som alltid

Coor Klassisk – för mindre/medelstora arbetsplatser

 • Hyra av smidiga kaffemaskiner
 • Dubbla behållare för kaffe- respektive espressobönor
 • Bra kaffe och te, 100 % mjölkpulver och choklad

 


Läs mer om våra koncept ➝

 
 

Smart, smidigt, samordnat

Coor Komplett – för större arbetsplatser

 • Snabba och snygga kaffeautomater för många koppar
 • Tystgående, ofta tillverkade med fokus på miljön.
 • Bra kaffe och te, 100 % mjölkpulver och choklad

 

Intresserad av en klassisk standardlösning?

Coor Arbetsplatsservice

Få men noga utvalda servicetjänster som utgör basen för en bekymmersfri arbetsdag för era medarbetare. Passar perfekt för mindre och medelstora arbetsplatser.


Premiumlösningar:

Kaffeupplevelser utöver det vanliga

Längtar du till kontoret för att dricka kaffe?
Kanske behöver du en krämig Cappuccino med tjockt skum av havremjölk. Eller en mustig espresso som ställer produktiviteten i givakt? Eller väljer du ett kreativt te med lika många smaker som månaden är lång… hur som helst så kan dagens första kopp göra hela skillnaden.

Bjuder ni era kunder och besökare en kopp kaffe?
Låt den förstärka den positiva bilden av er som företag. Med en helautomatiserad kaffemaskin och dubbla system för färskmjölk får ni en hög och jämn kvalitet på ert kaffe – varje dag, kopp efter kopp.

Vill ni ta kaffeupplevelsen till ännu en ännu högre nivå så låter ni våra utbildade baristor servera era varma drycker – varje dag eller vid utvalda tillfällen.

Premiumkoncept för service:

Arbetslivets guldkant

Coor Karat – för mindre/medelstora arbetsplatser

 • En representativ baristamaskin erbjuder kaffe i världsklass - lika starkt som ert varumärke
 • Jämn och hög kvalitet på kaffe och te
 • Dubbla system för färskmjölk.

 


Läs mer om våra koncept ➝

 

Morgondagens kontor

Coor Kreativ – för större arbetsplatser

 • Helautomatiserad baristamaskin, kaffe och te av högsta kvalitet samt färskmjölk
 • Utbildade baristor tar kaffeupplevelsen till ännu en nivå
 • Testa morgondagens bönor och framtidens tesorter

 


Kontakta Coor

Intresserad av riktigt bra arbetsplatsservice?

Kontakta oss för service utöver det vanliga

En kontaktperson, ett avtal och en faktura. Vill du veta mer om hur din verksamhet kan bli smartare, tryggare och mer hållbar? Fyll i formuläret så återkommer vi snart till dig.

Ansvarig Arbetsplatsservice

Georg Linden

Ansvarig Arbetsplatsservice

Söker du jobb? Då söker vi dig!

Jobba hos Coor

Välkommen att söka ditt jobb på sidan med lediga jobb.

För att skydda din information, tar vi inte emot ansökningar via formuläret.

GDPR
Läs Coors data- och sekretesspolicy.

Integritetspolicy

Vi har uppdaterat vår sekretesspolicy för att underlätta för dig att förstå vilken information vi samlar in och varför vi samlar in den. Vi har gjort dessa uppdateringar eftersom nya datasäkerhetsbestämmelser (GDPR) trädde i kraft den 25 maj 2018 i Europeiska unionen.

Samtycke till behandlingen av personuppgifter
Personuppgifterna vi samlar är data som tillhandahålls av dig när du fyller i ett kontaktformulär eller prenumerationsformulär på Coors webbplatser. Det är ditt fullständiga namn, din e-postadress och ditt telefonnummer eller postadress (om det finns).

Vad är ändamålet med behandlingen av dina personuppgifter?
Dina personuppgifter krävs för att vi ska kunna skicka marknadsförings- och kommunikationsmaterial såsom pressmeddelanden, nyheter, trender, inbjudningar till evenemang och nyhetsbrev till dig. Vi använder också personlig information för att kontakta dig personligen om du har fyllt i ett kontaktformulär.

Vad är den lagliga grunden för behandlingen av dina personuppgifter?
Behandlingen av dina personuppgifter grundas på att du har samtyckt till behandlingen. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att maila oss på info@coor.com

Information om behandlingen av dina personuppgifter
Vi har genomfört lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter mot bland annat förlust eller olaglig tillgång. Antalet personer med tillgång till dina personuppgifter är begränsade. Endast personer som är associerade med den Coor-webbplats du besökt med som behöver behandla dina personuppgifter i enlighet med ovanstående syften kommer att ha tillgång till dina personuppgifter.

Vi kan också dela dina personuppgifter med andra koncernföretag och leverantörer och affärspartners som utför tjänster på våra vägnar (till exempel servicetekniker från olika leverantörer, till exempel vid felmeddelande om en kaffemaskin).

Dina personuppgifter kan överföras till ett tredjeland, det vill säga ett land utanför EU / EES, i samband med Coors användning av de molnbaserade tjänsterna Office 365 som tillhandahålls av Microsoft Ireland Operations Limited ("Microsoft").

När Microsoft tillhandahåller Office 365-tjänster, hanterar Microsoft kunddata (till exempel e-post, filer) i datacentraler inom EU (för närvarande: Dublin (Irland) och Amsterdam (Nederländerna). Men som en integrerad del av levererar Office 365-tjänsterna, kan vissa begränsade personuppgifter också behandlas i tredjeländer (för närvarande är sådana andra uppgifter huvudsakligen bearbetade i USA och i Kanada). Microsoft har engagerat underleverantörer för sådan databehandling utanför EU och EES.

För att uppfylla tillämpliga dataskyddskrav har Coor genomfört ett databehandlingsavtal med Microsoft och dessutom ingått standardavtalsklausuler ("EU-modellklausuler") med Microsoft. Alla Microsoft-underleverantörer som behandlar personuppgifter i samband med Office 365-tjänsterna är engagerade av Microsoft i enlighet med artikel 11 i EU-modellklausuler.

Dina personuppgifter som används för serviceförfrågningar sparas tills vi inte längre behöver det för att kunna uppfylla din förfrågan.

Dina rättigheter
Du har rätt att veta vilken av dina personuppgifter som behandlas om dig och att be om en kopia av sådan information. Du har rätt till rättelse av felaktiga personuppgifter om dig och i vissa fall begära radering av dina personuppgifter (till exempel om du tar tillbaka ditt samtycke). Dessutom har du rätt att invända mot viss behandling av dina personuppgifter och begära begränsning av behandlingen av dina personuppgifter. Observera att begränsning eller borttagning kan leda till att vi inte kan uppfylla våra åtaganden. Du har också rätt att ta emot personuppgifterna om dig i maskinläsbart format samt att skicka dessa data till en annan datakontrollant.

Om du har några invändningar eller klagomål med hur vi behandlar dina personuppgifter har du rätt att anmäla detta till Säkerhetsverket som är tillsynsmyndighet för vår behandling av personuppgifter.

Om du har frågor om hur vi behandlar personuppgifter om dig, är du välkommen att kontakta oss på info@coor.com.