Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Sök

Posthantering och godshantering - smart snabbt och säkert

I tjänsten ingår administration, hantering och distribution av in- och utgående post, paket och gods till och från era medarbetare – oavsett var de utför sitt arbete. Vi utvecklar hela tiden nya, smarta lösningar för att göra detta så effektivt som möjligt.

Pakethantering på lager | Coor

Förändrade behov kräver nya lösningar för gods- och posthantering 

Förutsättningarna för posthanteringstjänster har förändrats radikalt de senaste tio åren; e-post har till stora delar ersatt fysisk post och utskick. Även våra arbetssätt har förändrats, och trenden går från cellkontor eller öppna landskap med fasta arbetsplatser till flexibla kontorslösningar med mobila arbetsplatser.

Framtidens kontor har hybrida arbetsplatser med en blandning av kontorstid och distansarbete från exempelvis hemmet eller landstället. De är redan verklighet och det "nya normala" hos många företag. Alla förändringar kopplat till arbetssätt och arbetsplatser ger helt nya förutsättningar för en effektiv hantering av post och gods. 

Lösningar för godshantering och posthantering

Inom Coor finns stor erfarenhet och bred kompetens när det gäller godshantering och posthanteringstjänster, både i lokala kundleveranser och centralt i stödverksamheten. När vi utformar våra lösningar anpassar vi oss till våra kunders aktuella behov och rådande förutsättningar.

Vanliga tjänster som kan ingå i vårt uppdrag är:

 • Ta emot, samla in, sortera och distribuera externa och interna försändelser
 • Postöppning med datumstämpling av inkommande post
 • Registrering av inkommande och avgående värdepost samt paket- och godsförsändelser med full spårbarhet genom hela flödet
 • Kuvertering, adressering och sampackning av utgående post
 • Frankering av utgående post

Digital post- och pakethantering - Coor SmartDelivery 

Även moderna och hybrida arbetsplatser behöver hantera fysiska brev och paket. För att möta dessa behov har Coor utvecklat SmartDelivery.

Istället för att dagligen behöva se efter om det kommit post så får mottagaren ett meddelande via mejl eller i appen Coor MyWorkplace när det finns brev eller paket att hämta. Mottagaren kan även välja om försändelsen ska skickas hem eller till en annan adress.

Vi effektiviserar er post och godshantering!

En kontaktperson, ett avtal och en faktura. Vill du veta mer, klicka på knappen så öppnas ett kontaktformulär. Fyll i det så återkommer vi snart till dig!