• Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Coor växer med förvärvet av Veolia TM

Förvärvet av Veolia Technical Management stärker och breddar vårt erbjudande inom teknisk fastighetsservice, vilket gör oss till en av de mest kompletta leverantörerna inom området.

Kontakta oss

Vi stärker vårt erbjudande

Spetskompetens inom tekniskt fastighetsunderhåll

I och med förvärvet av Veolia Technical Management breddar vi vår kompetens med ytterligare 250 engagerade och kunniga medarbetare inom tekniskt fastighetsunderhåll. Tillsammans utökar och förbättrar vi vår fastighetsleverans till våra kunder.

­ – Tillsammans kommer vi att bli en mer komplett leverantör av fastighetsservice med stor expertis och lång erfarenhet, säger Magnus Wikström, vd Coor i Sverige.

Vi kompletterar också vårt erbjudande med Asset Management som metod. Med vår kunskap inom Asset Management ser vi till att maximera alla resursers livslängd och säkerställa korta underhållstider.

Läs mer om Coors fastighetstjänster →

Asset Management

Kostnadseffektivt och hållbart över tid

Genom förvärvet av Veolia Technical Management är delar av Coors svenska fastighetsverksamhet nu Asset Management-certifierade enligt ISO 55001.

Vi använder oss av metoden för att maximera alla resursers livslängd och säkerställa korta underhållstider. Det innebär en kostnadseffektivitet i underhållsarbetet, optimerar kundernas produktivitet och säkerställer hållbarhet över tid.

Kontakta oss

Vad behöver din organisation för smart service? 
Kontakta oss ➝

Jobba hos oss

Dags för nya utmaningar? Och en trygg anställning? 
Här finns alla lediga jobb hos Coor ➝