Lokalvård

Kontorsstädning anpassad efter ert företag

En ren och städad arbetsplats med ordning och reda ökar produktiviteten, vilket har direkt effekt på verksamhetens lönsamhet. Era medarbetare trivs på sin arbetsplats och håller sig friskare. Som kund hos Coor erbjuder vi dig smart, trygg och hållbar kontorsstädning.

Vår lokalvård
Vårt erbjudande - lokalvård | Coor

Vi tar helhetsansvar

Detta ingår i kontorsstädning

Coors kontorsstädning blir alltid en unik lösning utifrån era behov och önskemål. Detta kan vara allt från daglig städning till flyttstäd och avancerad städning för industrier. Vanliga delar som kan ingå är:

  • Damma/polera ytor samt rengöring av fläckar
  • Dammsuga mattor och möbler
  • Rengöring av toaletter, kök, cafeterior och personalrum, ventilationssystem, parkeringsplatser m.m.
  • Tömma papperskorgar och byta soppåsar
  • Torka rent och desinfektera dörrhandtag, arbetsplatser och möteslokaler
  • Rengöra golvlister och målade ytor

Så förstår vi er

En ren arbetsplats är en viktig del av en modern och effektiv organisation

Renlighet är av högsta betydelse för hur medarbetare och kunder uppfattar företaget och varumärket. Det spelar också en avgörande roll för de anställdas hälsa och välmående. Kontorsstädning kan direkt påverka produktivitet genom att minska sjukfrånvaro.

I en ren och städad arbetsmiljö med ordning och reda ökar även koncentration och fokus, vilket på längre sikt ökar verksamhetens lönsamhet.


Coor skapar värde

Över 25 års erfarenhet av kontorsstädning

Coor erbjuder skräddarsydda städtjänster och levererar kontorsstädning utifrån era behov – hur ofta det behöver städas, hur noggrant det ska utföras och vilken tid på dygnet det passar er bäst att vi kommer.

Varje vecka städar vi över 10 miljoner kvadratmeter bara i Sverige. Vi är tillräckligt flexibla och lokala för att ta oss an uppdrag av alla storlekar. Som stöd har vi ett eget lokalvårdskoncept; Cleaning The Coor Way, som enkelt anpassas till olika förutsättningar och säkerställer kvalitet och effektivitet.

Vi värderar innovation, hållbarhet och kvalitet högt och ser alltid till att använda de senaste lokalvårdsmetoderna, kemikalierna, materialen, tekniska lösningarna och städrobotar för att effektivisera vår kontorsstädning.

Mer än bara kontorsstädning – för stora som små företag


Kontorsstädning är viktigt av flera anledningar utöver att det håller arbetsplatsen ren och prydlig. Oavsett om det gäller ett mindre kontor eller en hel industribyggnad finns det flera fördelar med kontorsstädning med Coor.

Förbättrad hälsa. Ett rent och välstädat kontor kan minska risken för sjukdomar och allergiska reaktioner bland medarbetarna. Regelbunden rengöring av möbler, golv och andra ytor kan hjälpa till att eliminera virus, bakterier och andra skadliga mikroorganismer.

Ökad produktivitet. En ren och organiserad arbetsmiljö kan förbättra medarbetarnas koncentration och motivation, vilket kan öka produktiviteten på arbetsplatsen. Dessutom kan det hjälpa till att minska stressnivåerna och främja en positiv arbetsmiljö.

Bättre intryck. Ett välstädat kontor ger ett professionellt intryck på besökare, kunder och potentiella kunder. Det kan hjälpa till att bygga förtroende för företaget och öka möjligheterna till framgång.

Längre livslängd för möbler och utrustning. Regelbunden rengöring och underhåll av möbler, datorer och annan utrustning på kontoret kan bidra till att förlänga livslängden och spara företaget pengar på lång sikt.

Hjälper till att uppfylla hygienkrav. Vissa branscher har strikta hygienkrav som måste uppfyllas för att företaget ska kunna fortsätta driva sin verksamhet. Regelbunden kontorsstädning kan hjälpa till att uppfylla dessa krav och undvika böter och andra sanktioner.

Hur lång tid tar det att städa ett kontor?

Eftersom alla våra städtjänster anpassas efter varje kunds unika behov varierar tiden det tar att städa. Det kan ta allt från en timme till flera timmar beroende på bland annat storlek, antal rum och vilken typ av städning som önskas.

Hur ofta ska man städa kontor?

Det beror på vilken typ av verksamhet som bedrivs i lokalen, men generellt är minst en gång i veckan standard för att kunna upprätthålla god hygien på kontor.

Vad kostar kontorsstädning per timme?

Priset per timme är beroende på hur avancerad städningen är. I de fall då specialutrustning är nödvändig kan timpriset vara högre.


Kontakta Coor

Låt oss prata lokalvård

Vi vill gärna berätta för dig om våra smarta, trygga och hållbara städtjänster för arbetsplatser i hela landet. Ta kontakt med oss för att få veta hur vi kan göra din arbetsdag bättre.

Söker du jobb? Då söker vi dig!

Jobba hos Coor

Välkommen att söka ditt jobb på sidan med lediga jobb.

För att skydda din information, tar vi inte emot ansökningar via formuläret.

GDPR
Läs Coors data- och sekretesspolicy.

Integritetspolicy

Vi har uppdaterat vår sekretesspolicy för att underlätta för dig att förstå vilken information vi samlar in och varför vi samlar in den. Vi har gjort dessa uppdateringar eftersom nya datasäkerhetsbestämmelser (GDPR) trädde i kraft den 25 maj 2018 i Europeiska unionen.

Samtycke till behandlingen av personuppgifter
Personuppgifterna vi samlar är data som tillhandahålls av dig när du fyller i ett kontaktformulär eller prenumerationsformulär på Coors webbplatser. Det är ditt fullständiga namn, din e-postadress och ditt telefonnummer eller postadress (om det finns).

Vad är ändamålet med behandlingen av dina personuppgifter?
Dina personuppgifter krävs för att vi ska kunna skicka marknadsförings- och kommunikationsmaterial såsom pressmeddelanden, nyheter, trender, inbjudningar till evenemang och nyhetsbrev till dig. Vi använder också personlig information för att kontakta dig personligen om du har fyllt i ett kontaktformulär.

Vad är den lagliga grunden för behandlingen av dina personuppgifter?
Behandlingen av dina personuppgifter grundas på att du har samtyckt till behandlingen. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att maila oss på info@coor.com

Information om behandlingen av dina personuppgifter
Vi har genomfört lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter mot bland annat förlust eller olaglig tillgång. Antalet personer med tillgång till dina personuppgifter är begränsade. Endast personer som är associerade med den Coor-webbplats du besökt med som behöver behandla dina personuppgifter i enlighet med ovanstående syften kommer att ha tillgång till dina personuppgifter.

Vi kan också dela dina personuppgifter med andra koncernföretag och leverantörer och affärspartners som utför tjänster på våra vägnar (till exempel servicetekniker från olika leverantörer, till exempel vid felmeddelande om en kaffemaskin).

Dina personuppgifter kan överföras till ett tredjeland, det vill säga ett land utanför EU / EES, i samband med Coors användning av de molnbaserade tjänsterna Office 365 som tillhandahålls av Microsoft Ireland Operations Limited ("Microsoft").

När Microsoft tillhandahåller Office 365-tjänster, hanterar Microsoft kunddata (till exempel e-post, filer) i datacentraler inom EU (för närvarande: Dublin (Irland) och Amsterdam (Nederländerna). Men som en integrerad del av levererar Office 365-tjänsterna, kan vissa begränsade personuppgifter också behandlas i tredjeländer (för närvarande är sådana andra uppgifter huvudsakligen bearbetade i USA och i Kanada). Microsoft har engagerat underleverantörer för sådan databehandling utanför EU och EES.

För att uppfylla tillämpliga dataskyddskrav har Coor genomfört ett databehandlingsavtal med Microsoft och dessutom ingått standardavtalsklausuler ("EU-modellklausuler") med Microsoft. Alla Microsoft-underleverantörer som behandlar personuppgifter i samband med Office 365-tjänsterna är engagerade av Microsoft i enlighet med artikel 11 i EU-modellklausuler.

Dina personuppgifter som används för serviceförfrågningar sparas tills vi inte längre behöver det för att kunna uppfylla din förfrågan.

Dina rättigheter
Du har rätt att veta vilken av dina personuppgifter som behandlas om dig och att be om en kopia av sådan information. Du har rätt till rättelse av felaktiga personuppgifter om dig och i vissa fall begära radering av dina personuppgifter (till exempel om du tar tillbaka ditt samtycke). Dessutom har du rätt att invända mot viss behandling av dina personuppgifter och begära begränsning av behandlingen av dina personuppgifter. Observera att begränsning eller borttagning kan leda till att vi inte kan uppfylla våra åtaganden. Du har också rätt att ta emot personuppgifterna om dig i maskinläsbart format samt att skicka dessa data till en annan datakontrollant.

Om du har några invändningar eller klagomål med hur vi behandlar dina personuppgifter har du rätt att anmäla detta till Säkerhetsverket som är tillsynsmyndighet för vår behandling av personuppgifter.

Om du har frågor om hur vi behandlar personuppgifter om dig, är du välkommen att kontakta oss på info@coor.com.