Sök
 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Lokalvård och städtjänster för företag i Stockholm

Smart, trygg och hållbar lokalvård i Stockholm med omnejd; Coor har professionella städtjänster, anpassade för varje unik verksamhet, plats och situation. Vi bidrar till ökad trygghet, hälsa och trivsel på arbetsplatserna och är stolta över det värdefulla hantverk som våra medarbetare utför.

Läs mer om vår lokalvård

Så förstår vi er

Dagens städtjänster i Stockholm måste vara riktigt flexibla

Företag i Stockholm och hela landet behöver lokalvård och städtjänster som lätt kan anpassas efter varierande behov, krav och den rådande situationen i samhället. Hos ett företag kan det handla om att införa avancerade städrobotar, hos en annan organisation om obekväma arbetstider och hos ett tredje bolag om att kombinera lokalvård med annan kontorsservice, till exempel kaffemaskiner, vaktmästartjänster eller bevakning.

En del arbetsplatser vill ha extra lokalvårdare och städvagnar som syns under kontorstid och andra satsar på högteknologiska virushämmare som rensar bort skadliga partiklar i luften.

Coor skapar värde

Vi erbjuder professionell lokalvård på arbetsplatser i Stockholm

I spåren efter pandemin är lokalvård en nyckelfunktion i samhället. Städtjänster gör en arbetsplats ren, trygg och trevlig att vara på, både för anställda och gäster. För att minska risken för smittspridning anpassar vi oss och fokuserar på extra utsatta ytor.

Städtjänster för alla verksamheter i Stockholm
Coor är tillräckligt flexibla, lokala och personliga för att städa inom alla former av verksamhet. Inget uppdrag är för litet och vi hittar lösningar för varje unik kund, plats och situation.

Med oss får ni pålitliga, prisvärda och effektiva städtjänster, skräddarsydda efter era förutsättningar och behov. Vi lägger också stort fokus på utveckling och innovation av lokalvårdens alla delar.

För att säkerställa högsta kvalitet på lokalvården är verksamheten certifierad både enligt Svanen samt de internationellt erkända standarderna för miljö och kvalitet: ISO 9001 och ISO 14001.

Lokalvård som del av en integrerad FM-lösning
Coor är också tillräckligt stora för att ta uppdrag med stor geografisk spridning, rejäla ytor eller extrema krav. Lokalvård är bara en av hundratals tjänster inom vår Facility Management som utförs i och omkring era lokaler och fastigheter.


Vi tar helhetsansvar

Exempel på våra tjänster inom lokalvård i Stockholm

Vi utför städning inom alla typer av miljöer och lokaltyper och anpassar oss till varje kunds behov, till exempel:

 • Daglig lokalvård
 • Hygienvärd
 • Fönsterputs
 • Golvvård
 • Flyttstädning
 • Byggstädning
 • Storstädning
 • Höga höjder
 • Avfallshantering
 • Hygienmaterial

Läs mer om alla Coors lokalvårdstjänster i hela landet

Cleaning the Coor Way

Våra städtjänster i Stockholm följer vår egen städmetodik

För att kunna ta hänsyn till lokala behov och önskemål har vi utvecklat ett tydligt grundkoncept; ”Cleaning the Coor Way”. Det bygger på erfarenhet och spetskompetens och anpassas till olika behov och krav, samtidigt som det säkerställer kvalitet och effektivitet. Tryggt för både våra kunder och våra lokalvårdare!