Lokalvård i hela Sverige

Lokalvård för företag – din städfirma i Stockholm

Coor erbjuder smart, trygg och hållbar städning och lokalvård i Stockholm med omnejd; professionella städtjänster som är anpassade för varje unik verksamhet. Som din städfirma bidrar vi till ökad trygghet, hälsa och trivsel i dina lokaler – som får dina medarbetare och besökare att trivas. Vi är stolta över det värdefulla hantverk som våra medarbetare utför på din arbetsplats.

Driftschefer i Norrland - rengjøringsbilde | Coor

Vi förstår att

En bra städfirma måste vara flexibel

Företag i Stockholm och i hela landet behöver lokalvård och städning som lätt kan anpassas efter varierande behov, krav och den rådande situationen i samhället. Förutom en väl utförd och professionell städning kan det också handla om att stötta lokalvården genom exempelvis städning utanför normal kontorstid eller att kombinera lokalvård med annan kontorsservice, som till exempel en receptionist, service av kaffemaskiner, vaktmästartjänster eller bevakning.

Med Coor som din städfirma är valmöjligheterna nästintill obegränsade. Vi arbetar gärna med innovationer och den senaste tekniken, som till exempel avancerade städrobotar och högteknologiska luftrenare med virushämmare. Allt för att du ska få en så smart, trygg och hållbar arbetsplats som möjligt.

Trender inom lokalvård

Framtidens lokalvård

I denna film berättar Asbjørg Torpe, Innovation Manager inom lokalvård på Coor, om viktiga trender inom lokalvård.

Coor har lösningen

Professionell lokalvård för ditt företag i Stockholm

I spåren efter pandemin är lokalvård en nyckelfunktion i samhället. Städtjänster gör din arbetsplats ren, trygg och trevlig att vara på, både för anställda och gäster. För att minska risken för smittspridning anpassar vi oss och fokuserar på extra utsatta ytor.

Städning för alla verksamheter i Stockholm

Coor är tillräckligt flexibla, lokala och personliga för att städa åt alla typer av verksamheter. Inget uppdrag är för litet (eller för stort!) och vi hittar lösningar för varje unik kund, plats och situation.

Med oss som städfirma får ni pålitliga, prisvärda och effektiva städtjänster, skräddarsydda efter era förutsättningar och behov. Vi lägger också stort fokus på utveckling och innovation av lokalvårdens alla delar.

För att säkerställa högsta kvalitet och hållbarhet är Coor certifierade både enligt Svanen samt de internationellt erkända standarderna för miljö och kvalitet: ISO 9001 och ISO 14001. Med oss som din partner för städning kan du därför sova lugnt om nätterna.


Cleaning the Coor Way

Vår städning i Stockholm följer vår egen städmetodik

För att kunna ta hänsyn till lokala behov och önskemål har vi utvecklat ett tydligt grundkoncept; ”Cleaning the Coor Way”. Det bygger på erfarenhet och spetskompetens och anpassas till olika behov och krav, samtidigt som det säkerställer kvalitet och effektivitet. Tryggt för både våra kunder och våra lokalvårdare!


Prata lokalvård med oss – ta kontakt här

Vi vill gärna berätta för dig om våra smarta, trygga och hållbara städtjänster för arbetsplatser i hela landet. Ta kontakt med oss för att få veta hur vi kan göra din arbetsdag bättre.

Söker du jobb? Då söker vi dig!

Jobba hos Coor

Välkommen att söka ditt jobb på sidan med lediga jobb.

För att skydda din information, tar vi inte emot ansökningar via formuläret.

GDPR
Läs Coors data- och sekretesspolicy.

Integritetspolicy

Vi har uppdaterat vår sekretesspolicy för att underlätta för dig att förstå vilken information vi samlar in och varför vi samlar in den. Vi har gjort dessa uppdateringar eftersom nya datasäkerhetsbestämmelser (GDPR) trädde i kraft den 25 maj 2018 i Europeiska unionen.

Samtycke till behandlingen av personuppgifter
Personuppgifterna vi samlar är data som tillhandahålls av dig när du fyller i ett kontaktformulär eller prenumerationsformulär på Coors webbplatser. Det är ditt fullständiga namn, din e-postadress och ditt telefonnummer eller postadress (om det finns).

Vad är ändamålet med behandlingen av dina personuppgifter?
Dina personuppgifter krävs för att vi ska kunna skicka marknadsförings- och kommunikationsmaterial såsom pressmeddelanden, nyheter, trender, inbjudningar till evenemang och nyhetsbrev till dig. Vi använder också personlig information för att kontakta dig personligen om du har fyllt i ett kontaktformulär.

Vad är den lagliga grunden för behandlingen av dina personuppgifter?
Behandlingen av dina personuppgifter grundas på att du har samtyckt till behandlingen. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att maila oss på info@coor.com

Information om behandlingen av dina personuppgifter
Vi har genomfört lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter mot bland annat förlust eller olaglig tillgång. Antalet personer med tillgång till dina personuppgifter är begränsade. Endast personer som är associerade med den Coor-webbplats du besökt med som behöver behandla dina personuppgifter i enlighet med ovanstående syften kommer att ha tillgång till dina personuppgifter.

Vi kan också dela dina personuppgifter med andra koncernföretag och leverantörer och affärspartners som utför tjänster på våra vägnar (till exempel servicetekniker från olika leverantörer, till exempel vid felmeddelande om en kaffemaskin).

Dina personuppgifter kan överföras till ett tredjeland, det vill säga ett land utanför EU / EES, i samband med Coors användning av de molnbaserade tjänsterna Office 365 som tillhandahålls av Microsoft Ireland Operations Limited ("Microsoft").

När Microsoft tillhandahåller Office 365-tjänster, hanterar Microsoft kunddata (till exempel e-post, filer) i datacentraler inom EU (för närvarande: Dublin (Irland) och Amsterdam (Nederländerna). Men som en integrerad del av levererar Office 365-tjänsterna, kan vissa begränsade personuppgifter också behandlas i tredjeländer (för närvarande är sådana andra uppgifter huvudsakligen bearbetade i USA och i Kanada). Microsoft har engagerat underleverantörer för sådan databehandling utanför EU och EES.

För att uppfylla tillämpliga dataskyddskrav har Coor genomfört ett databehandlingsavtal med Microsoft och dessutom ingått standardavtalsklausuler ("EU-modellklausuler") med Microsoft. Alla Microsoft-underleverantörer som behandlar personuppgifter i samband med Office 365-tjänsterna är engagerade av Microsoft i enlighet med artikel 11 i EU-modellklausuler.

Dina personuppgifter som används för serviceförfrågningar sparas tills vi inte längre behöver det för att kunna uppfylla din förfrågan.

Dina rättigheter
Du har rätt att veta vilken av dina personuppgifter som behandlas om dig och att be om en kopia av sådan information. Du har rätt till rättelse av felaktiga personuppgifter om dig och i vissa fall begära radering av dina personuppgifter (till exempel om du tar tillbaka ditt samtycke). Dessutom har du rätt att invända mot viss behandling av dina personuppgifter och begära begränsning av behandlingen av dina personuppgifter. Observera att begränsning eller borttagning kan leda till att vi inte kan uppfylla våra åtaganden. Du har också rätt att ta emot personuppgifterna om dig i maskinläsbart format samt att skicka dessa data till en annan datakontrollant.

Om du har några invändningar eller klagomål med hur vi behandlar dina personuppgifter har du rätt att anmäla detta till Säkerhetsverket som är tillsynsmyndighet för vår behandling av personuppgifter.

Om du har frågor om hur vi behandlar personuppgifter om dig, är du välkommen att kontakta oss på info@coor.com.