Personalrestauranger utöver det vanliga

Coor driver idag över 140 personalrestauranger och lunchmatsalar, och ett stort antal cafeterior och coffee-shops. Vår restaurangverksamhet präglas av äkta matglädje, smarta lösningar och passionerade medarbetare.

Kontakta oss
Mat och dryck | Coor

Så förstår vi er

En personalrestaurang för alla smaker

I er personalrestaurang ska måltiderna vara vackra att se på, smaka fantastiskt och göra gott för era anställdas energi, trivsel och hälsa. Med hållbarhet i fokus blir mat och dryck en källa för glädje och njutning.

I lunchmatsalen eller på kontorscaféet ska maten och drycken skapa  konversationer; smaker, dofter och minnen som ger hållbar njutning bidrar till att era medarbetare känner glädje och avslappning i vardagen. Tillsammans, med varandra – på en plats där matglädje och sällskap möts.

Valet av personalresturang kan göra kontoret till en trivsam, produktiv och effektiv arbetsmiljö som attraherar och behåller de talanger som utgör grunden i er organisation.

Coor skapar värde

En personalrestaurang som skapar upplevelser

Med över 10 miljoner serverade portioner per år är Coor en av de största restaurangoperatörerna i Norden och vi finns både hos företag, kontorshyresvärdar, universitet och på sjukhus .

Med övertygelsen om att ansvar skapar engagemang får våra restaurangchefer mandat att anpassa varje personalrestaurang för lokala önskemål och med vårt klimat i tanken. När vi ger våra kockar kreativt utrymme ger vi dem också utrymme att använda sig av sin passion för matlagning. Skapar vi kultur i köket skapar vi också glädje runt bordet.

Att äta och dricka på en personalrestaurang eller ett kontorscafé som drivs av Coor ska vara en upplevelse för alla sinnen – en extra krydda i vardagen. Vilken typ av restaurang passar er verksamhet? Läs mer här ➝

Vi tar helhetsansvar

En personalestaurang för alla behov

  • Olika restaurang- och varumärkeskoncept för olika verksamheter
  • Anpassningsbara till lokala behov, kosthållningar och företagsmål
  • Hållbarhet i alla led; från råvaror, genom leveranskedjan till köket och tallriken
  • Centrala inköpsavtal 

 

Coor har lösningen

En partner för en hållbar och klimatsmart framtid

Coor driver idag mer än 140 personalrestauranger och serverar varje år cirka 10 miljoner måltider och långt över 100 miljoner koppar kaffe! Detta gör oss till en av de största restaurangoperatörerna i Norden.

Vi strävar efter en hög andel säsongsanpassad, närodlad och ekologisk mat. Vi försöker på olika sätt förbättra våra gästers välmående genom att uppmuntra dem att äta nyttigare. 

Coor har starka och hållbara lösningar med utrymme för skräddarsydd variation – så att vi alltid kan skapa ytterligare en personalrestaurang utöver det vanliga.

Läs mer om Coors hållbarhetsarbete ➝

Vi tar hand om era matupplevelser!

Mat och dryck för varje situation, behov, önskemål och krav.
Kontakta oss ➝

Jobba hos oss

Dags för nya utmaningar? Och en trygg anställning?
Här finns alla lediga jobb hos Coor ➝

GDPR
Läs Coors data- och sekretesspolicy.

Integritetspolicy

Vi har uppdaterat vår sekretesspolicy för att underlätta för dig att förstå vilken information vi samlar in och varför vi samlar in den. Vi har gjort dessa uppdateringar eftersom nya datasäkerhetsbestämmelser (GDPR) trädde i kraft den 25 maj 2018 i Europeiska unionen.

Samtycke till behandlingen av personuppgifter
Personuppgifterna vi samlar är data som tillhandahålls av dig när du fyller i ett kontaktformulär eller prenumerationsformulär på Coors webbplatser. Det är ditt fullständiga namn, din e-postadress och ditt telefonnummer eller postadress (om det finns).

Vad är ändamålet med behandlingen av dina personuppgifter?
Dina personuppgifter krävs för att vi ska kunna skicka marknadsförings- och kommunikationsmaterial såsom pressmeddelanden, nyheter, trender, inbjudningar till evenemang och nyhetsbrev till dig. Vi använder också personlig information för att kontakta dig personligen om du har fyllt i ett kontaktformulär.

Vad är den lagliga grunden för behandlingen av dina personuppgifter?
Behandlingen av dina personuppgifter grundas på att du har samtyckt till behandlingen. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att maila oss på info@coor.com

Information om behandlingen av dina personuppgifter
Vi har genomfört lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter mot bland annat förlust eller olaglig tillgång. Antalet personer med tillgång till dina personuppgifter är begränsade. Endast personer som är associerade med den Coor-webbplats du besökt med som behöver behandla dina personuppgifter i enlighet med ovanstående syften kommer att ha tillgång till dina personuppgifter.

Vi kan också dela dina personuppgifter med andra koncernföretag och leverantörer och affärspartners som utför tjänster på våra vägnar (till exempel servicetekniker från olika leverantörer, till exempel vid felmeddelande om en kaffemaskin).

Dina personuppgifter kan överföras till ett tredjeland, det vill säga ett land utanför EU / EES, i samband med Coors användning av de molnbaserade tjänsterna Office 365 som tillhandahålls av Microsoft Ireland Operations Limited ("Microsoft").

När Microsoft tillhandahåller Office 365-tjänster, hanterar Microsoft kunddata (till exempel e-post, filer) i datacentraler inom EU (för närvarande: Dublin (Irland) och Amsterdam (Nederländerna). Men som en integrerad del av levererar Office 365-tjänsterna, kan vissa begränsade personuppgifter också behandlas i tredjeländer (för närvarande är sådana andra uppgifter huvudsakligen bearbetade i USA och i Kanada). Microsoft har engagerat underleverantörer för sådan databehandling utanför EU och EES.

För att uppfylla tillämpliga dataskyddskrav har Coor genomfört ett databehandlingsavtal med Microsoft och dessutom ingått standardavtalsklausuler ("EU-modellklausuler") med Microsoft. Alla Microsoft-underleverantörer som behandlar personuppgifter i samband med Office 365-tjänsterna är engagerade av Microsoft i enlighet med artikel 11 i EU-modellklausuler.

Dina personuppgifter som används för serviceförfrågningar sparas tills vi inte längre behöver det för att kunna uppfylla din förfrågan.

Dina rättigheter
Du har rätt att veta vilken av dina personuppgifter som behandlas om dig och att be om en kopia av sådan information. Du har rätt till rättelse av felaktiga personuppgifter om dig och i vissa fall begära radering av dina personuppgifter (till exempel om du tar tillbaka ditt samtycke). Dessutom har du rätt att invända mot viss behandling av dina personuppgifter och begära begränsning av behandlingen av dina personuppgifter. Observera att begränsning eller borttagning kan leda till att vi inte kan uppfylla våra åtaganden. Du har också rätt att ta emot personuppgifterna om dig i maskinläsbart format samt att skicka dessa data till en annan datakontrollant.

Om du har några invändningar eller klagomål med hur vi behandlar dina personuppgifter har du rätt att anmäla detta till Säkerhetsverket som är tillsynsmyndighet för vår behandling av personuppgifter.

Om du har frågor om hur vi behandlar personuppgifter om dig, är du välkommen att kontakta oss på info@coor.com.

 Vad behöver din organisation för smart service?

Kontakta oss