
En cafeteria och personalrestaurang utöver det vanliga
Coor driver idag över 140 restauranger och lunchmatsalar, och ett stort antal cafeterior och coffee-shops.Vår restaurangverksamhet präglas av äkta matglädje, smarta lösningar och passionerade medarbetare.
Väl utvecklade koncept för personalrestauranger och cafeteria
De cafeterior och restauranger som Coor driver i egen regi drivs oftast under egna varumärken. Det största är FOOD by Coor, men även några lokala restaurangvarumärken finns. Många av våra restauranger erbjuder också mat för avhämtning (take away).
FOOD by Coor – för er personalrestaurang
Mat och dryck ska vara en källa för glädje och njutning. Mat ska vara vacker att se på, smaka fantastiskt och göra gott för din kropp och din hälsa. Att besöka en FOOD by Coor restaurang ska vara en upplevelse för alla sinnen. Centralt för vårt FOOD by Coor-koncept är lokal anpassning. Med övertygelsen om att ansvar skapar engagemang har våra restaurangchefer inom FOOD by Coor mandat att anpassa varje restaurang till lokala önskemål. Genom att ge våra kockar kreativt utrymme ger vi dem också utrymme att använda sig av sin passion för matlagning.
Vår ambition är också att skapa en trevlig restaurangmiljö där du kan avnjuta vår omsorgsfullt tillagade mat gjord på färska ingredienser. Våra luncher återspeglar vår höga ambition men uppfattas som prisvärda och vi är glada över att så många av våra gäster är återkommande kunder.
Att ha sin egen personalrestaurang ger flera fördelar - bland annat möjligheten att skräddarsydda lösningar efter varje individuell kund och personlig kontakt med möjligheten att påverka. Vill du veta mer om konceptet, läs mer på FOOD by Coor. Där hittar du också våra personalrestauranger i din närhet samt laddar eller administrerar ditt restaurangkort.
Butiks- och delilösningar
För att underlätta vardagen för de anställda blir det allt vanligare med butiks- och delilösningar på arbetsplatsen. Att ge de anställda servicen med en egen butik eller deli ger både ett mervärde för anställda och kan vara en av de detaljer i er verksamhet som lockar nya talanger till er verksamhet. Coor erbjuder kvalificerad rådgivning kring olika lösningar, sortiment och betalsystem.
Engagerade medarbetare ger en bättre upplevelse
Eftersom Coor är ett servicebolag är ett bra kundbemötande en viktig del av företagskulturen. Det gäller självklart också alla medarbetare inom vår restaurangverksamhet. All restaurangpersonal erbjuds utbildning genom Coors utbildningsprogram, till exempel Coor Service School och Service i Stjärnklass.
”Love taste – not waste"
Coor bedriver ett aktivt hållbarhetsarbete. Inom restaurangverksamheten och vår företagscatering kan vi bidra på flera sätt, till exempel genom ett ansvarsfullt inköpsarbete och genom att minimera matsvinnet. I alla våra personalrestauranger för kontor och andra arbetsplatser har vi infört obligatorisk mätning av matsvinnet.
Vi eftersträvar också en hög andel närodlade och ekologiska alternativ, och försöker på olika sätt förbättra våra gästers välmående genom att uppmuntra dem att äta nyttigare. Vill du veta mer om hur ni kan göra er verksamhet mer attraktiv med personalrestaurang, dryckesmaskiner och andra koncept? Kontakta Coor!