Sök
  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Personalrestauranger utöver det vanliga

Coor driver idag över 140 personalrestauranger och lunchmatsalar, och ett stort antal cafeterior och coffee-shops. Vår restaurangverksamhet präglas av äkta matglädje, smarta lösningar och passionerade medarbetare.

Kontakta oss

SÅ FÖRSTÅR VI SITUATIONEN

En personalrestaurang för alla smaker

I er personalrestaurang ska måltiderna vara vackra att se på, smaka fantastiskt och göra gott för era anställdas energi, trivsel och hälsa. Med hållbarhet i fokus blir mat och dryck en källa för glädje och njutning.

I lunchmatsalen eller på kontorscaféet ska maten och drycken skapa  konversationer; smaker, dofter och minnen som ger hållbar njutning bidrar till att era medarbetare känner glädje och avslappning i vardagen. Tillsammans, med varandra – på en plats där matglädje och sällskap möts.

Valet av personalresturang kan göra kontoret till en trivsam, produktiv och effektiv arbetsmiljö som attraherar och behåller de talanger som utgör grunden i er organisation.

Coor skapar värde

En personalrestaurang som skapar upplevelser

Med över 10 miljoner serverade portioner per år är Coor en av de största restaurangoperatörerna i Norden och vi finns både hos företag, kontorshyresvärdar, universitet och på sjukhus .

Med övertygelsen om att ansvar skapar engagemang får våra restaurangchefer mandat att anpassa varje personalrestaurang för lokala önskemål och med vårt klimat i tanken. När vi ger våra kockar kreativt utrymme ger vi dem också utrymme att använda sig av sin passion för matlagning. Skapar vi kultur i köket skapar vi också glädje runt bordet.

Att äta och dricka på en personalrestaurang eller ett kontorscafé som drivs av Coor ska vara en upplevelse för alla sinnen – en extra krydda i vardagen. Vilken typ av restaurang passar er verksamhet? Läs mer här ➝

Vi tar helhetsansvar

En personalestaurang för alla behov

  • Olika restaurang- och varumärkeskoncept för olika verksamheter
  • Anpassningsbara till lokala behov, kosthållningar och företagsmål
  • Hållbarhet i alla led; från råvaror, genom leveranskedjan till köket och tallriken
  • Centrala inköpsavtal 

 

VÄLJ RÄTT LEVERANTÖR

En partner för en hållbar och klimatsmart framtid

Coor driver idag mer än 140 personalrestauranger och serverar varje år cirka 10 miljoner måltider och långt över 100 miljoner koppar kaffe! Detta gör oss till en av de största restaurangoperatörerna i Norden.

Vi strävar efter en hög andel säsongsanpassad, närodlad och ekologisk mat. Vi försöker på olika sätt förbättra våra gästers välmående genom att uppmuntra dem att äta nyttigare. 

Coor har starka och hållbara lösningar med utrymme för skräddarsydd variation – så att vi alltid kan skapa ytterligare en personalrestaurang utöver det vanliga.

Läs mer om Coors hållbarhetsarbete ➝

Vi tar hand om era matupplevelser!

Mat och dryck för varje situation, behov, önskemål och krav.
Kontakta oss ➝

Jobba hos oss

Dags för nya utmaningar? Och en trygg anställning?
Här finns alla lediga jobb hos Coor ➝

Vad behöver din organisation för smart service?

Kontakta oss