• Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Coor är ett säkerhetsföretag med unik kompetens inom bevakning

Coor är ett av de största privata säkerhetsföretagen i Sverige. Här jobbar alla; från tekniker och ordningsvakter till säkerhetssamordnare och specialister. Tillsammans skapar vi kundanpassade och innovativa lösningar inom säkerhet.

Så förstår vi er

Allt fler ser privata säkerhetsföretag som en självklarhet 

De flesta organisationer anlitar idag ett säkerhetsföretag för att vakta sina lokaler och för att säkerställa att verksamheten rullar på ostört. I dess enklaste form kan detta handla om att installera ett larm med någon form av koppling till en larmcentral eller att ha väktare på plats. Men för vissa krävs en kombination av avancerade tekniska lösningar och specialutbildad personal för att hålla verksamheten säker. 

Coor är ett ledande privat säkerhetsföretag med ett komplett utbud av säkerhetstjänster. Genom att vara lösningsorienterade och engagerade bygger vi långsiktiga relationer med våra kunder. Vi gör våra kunders vardag trygg så att de kan fokusera på sin kärnverksamhet.

Coor skapar värde 

Ett heltäckande säkerhetsföretag är en självklar del av en IFM-lösning

Med mångårig erfarenhet som privat säkerhetsföretag i Sverige kan Coor erbjuda alla de tjänster som ingår i att säkra era lokaler. Vi har marknadsledande expertis som säkerhetsföretag och lång erfarenhet av att arbeta med verksamheter med högt ställda säkerhetskrav. Vi kan leverera säkerhetstjänster som en separat tjänst men mest effektivt blir det när vi inkorporerar säkerhet i era övriga FM-tjänster. Genom att samutnyttja personal inom olika delar av serviceleveransen uppnår vi en komplett och kostnadseffektiv service och trygghet samtidigt som vi höjer säkerheten inom hela IFM-lösningen. 

Vi tar helhetsansvar

Specialister på säkerhet

Tillsammans med Coors dotterbolag Addici kan vi erbjuda ett fullt heltäckande tjänsteutbud inom säkerhet och bevakning:

 

 • Bevakning - Våra väktare, ordningsvakter och skyddsvakter skapar trygghet och ger oöverträffad service. Genom utbildningar som Service i stjärnklass och samarbete med övriga delar av Coors integrerade facility management-leveranser blir vi ett stöd i kundens verksamhet.
 • Säkerhetsteknik – Vi har erfarenhet från några av de största och mest komplexa säkerhetsinstallationerna bland privata säkerhetsföretag i Norden. Vi erbjuder installation, drift och underhåll av inbrottslarm, passersystem, CCTV, samt brandlarm och släckanläggningar. Genom en strukturerad process för underhållsplanering får våra kunder förutsägbarhet och kontroll över sina kostnader.
 • Tillträdesskydd - Våra lösningar inom tillträdesskydd skapar hög tillgänglighet och är enkla att använda för kundens medarbetare. Vi kompletterar drift av passersystem med fjärröppningstjänster, automatiserad beställning av kort och behörigheter, och möjlighet att få hjälp av Coor Security Center dygnet runt, året om.
 • Brandskydd - Inom brandskydd erbjuder vi kunder hjälp med alla delar av det systematiska brandskyddsarbetet (SBA). Från riskinventering och uppsättning av brandskyddsorganisation till utbildning, kontroller och uppföljningar.
 • Larmcentral - Addicis larmcentral är en toppmodern larmcentral som tar emot och förmedlar alla typer av larm. Dygnet runt, alla dagar i veckan. Vi är certifierade enligt SSF136:5 och auktoriserad av Länsstyrelsen.
 • Parkeringsövervakning - Genom att överlåta ansvaret till Addici som för parkering på tomtmark kan företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar inte bara få bra parkeringsservice utan även skapa trygghet. Vi hjälper bland annat våra uppdragsgivare med att skylta parkeringsytan samt erbjuder digitala betalningslösningar.

VÄLJ RÄTT LEVERANTÖR

Coor 

Som helhetsleverantör har Coor kunskap och erfarenhet av flera olika tjänster som ingår i privata säkerhetsföretag och hur de hör samman. På så sätt kan du få en skräddarsydd lösning där olika säkerhetstjänster synkas med varandra på bästa sätt.

Som kund hos ett heltäckande säkerhetsföretag har du allt samlat under ett och samma tak. Det innebär att du inte behöver gå via någon mellanhand vid frågor eller om du behöver hjälp. Vi är helt produkt- och leverantörsoberonde vilket betyder att vi kan erbjuda ett effektivare, starkare och resultatinriktat säkerhetsarbete som är skräddarsytt utefter dina önskemål och vår expertis. 

 

Vi tar hand om er säkerhet

En kontaktperson, ett avtal och en faktura. Besvärsfrihet för alla.
Fyll i formuläret nedan så återkommer vi strax till dig!