”Jag har lärt mig så galet mycket”

När Annica Gustafsson började på Coor jobbade hon som gruppledare med fem medarbetare. I dag är hon chef – och gruppen har växt från fem till 20. ”När det kommer till min egen kompetensutveckling har jag lärt mig så galet mycket bara på fem år”, säger hon.

Annica Gustafsson har en bakgrund som sanerare och blev en del av Coor 2017 som gruppledare. Hon jobbade hos samma kund sedan tidigare, men var då anställd av ett annat företag.

– Jag hade hört negativt om Coor men det var som att komma in i en varm familj. Alla blev sedda oavsett tidigare kompetens, alla blev betraktade på exakt samma sätt, säger hon.

Sedan den 1 januari 2022 är hon gruppchef för samma grupp som hon tidigare var arbetsledare för. Skillnaden är bara att gruppen har växt genom åren – från fem medarbetare till 20.

– Det har verkligen vuxit och vuxit. Det har gått i ett rasande tempo. När det kommer till min egen kompetensutveckling har jag lärt mig så galet mycket bara på fem år. Jag har lärt mig hur mycket som helst och lär mig fortfarande, säger Annica Gustafsson.

I en undersökning frågade vi våra medarbetare vad de värdesätter mest med att jobba på Coor. Möjlighet till utveckling är en av de skäl som lyftes fram.

– Det betyder jättemycket, att man har möjligheten om man vill. Man får i stort sett varje vecka ett mejl med webbinarium eller kurser man kan gå. Det är jättekul att få. Sedan kanske man tyvärr inte har tid att gå så mycket, men det är roligt. Jag försöker förmedla det till min personal att är de sugna på något så ska de säga till för då kollar vi upp det.

Annica Gustafsson berättar att även om arbetsvardagen som gruppchef innebär en del möten, så är det roligaste med jobbet att vara ute i verksamheten – nära sin personal.

– Det är absolut roligast, just den här resan, att man får kompetensutveckla, säger hon.

April 2023