Jennie Eldh Bastman

Jennie Eldh Bastman studerar första året på Facility Management och har i tolv veckor praktiserat på Hållbarhet Sverige.

Jobba hos oss under studietiden | Coor

När Jennie Eldh Bastman, 25, skulle söka sin LIA (lärande i arbete) landade valet på Coor då hon ville praktisera på ett stort företag i branschen.

Hur har förväntningarna mötts?

– Jag är väldigt nöjd. Jag har fått varierande arbetsuppgifter, inblick i olika avdelningar och se hur man jobbar i olika roller. Det har varit över min förväntan.

Jennie Eldh Bastman har under sin LIA arbetat såväl kreativt som mer analytiskt.

– Jag har aldrig känt att jag bara sitter och inte har något att göra. Det är verkligen ett bra jobb av min handledare Anna, hon har sett till att jag ständigt har något att göra och att jag känner att jag utvecklas i det också.

Vilken är den största lärdomen du tar med dig?

– Att respektera och acceptera att det finns en process i allt. Jag vill gärna se resultat på en gång, men allt behöver inte skyndas på utan processen behöver få ta tid. Sedan rent allmänt, hur det ser ut i verksamheten.

Har du något tips till framtida LIA-studenter som vill söka praktik hos Coor?

– Man ska inte vara rädd för att visa framfötterna. Sedan behöver man inte stampa och gå på, men att man är drivande och visar att man är intresserad och vill utvecklas. Sedan ska man inte vara rädd för att ställa frågor.