Madeleine Rhodiner

Madeleine Rhodiner, 36 år, har precis avslutat 13 veckors praktik på Coor. Det har varit lärorikt, innehållsrikt och väldigt utvecklande. Nu kan hon titulera sig examinerad Facility Manager.

Madeleine Rhodiner student | Coor

Madeleine studerar en utbildning inom Facility Management, som sträcker sig två år och inkluderar två praktikperioder. Den första perioden hade hon på sin tidigare arbetsplats som även är en kund till Coor. Därifrån blev hon sedan headhuntad till Coor när det var dags för den andra praktikperioden.

Vad har du fått göra under din praktik?

– Jag har fått ta del av alla leveranser som Coor har hos kunden. Främst inom reception, lokalvård, space management, arbetsplatsservice bara för att nämna några. Förutom detta har jag arbetat med HSEQ och innovationer, inventering, investering/prissättning, möten av alla dess slag inom både strategiskt, taktiskt och operativt. Jag fick äran att träffa flertalet leverantörer på både Coor och hos kunden.

Hur har det varit att praktisera på Coor?

– Dessa 13 veckor har gått jättefort. Det har varit intressant, roligt, innehållsrikt och lärorikt. Jag är så tacksam för att jag kunde få vara en del av Coor och kunden under dessa veckor. Något jag också är tacksam för är att även om det har varit mitt i en pandemi så har jag kunnat vara på plats på site där jag har fått se leveranserna med Coor som leverantör men även kunden som beställare. Det arbetar många trevliga människor här och det har varit kul att lära känna siten. Jag tackar för ett gott samarbete mellan Coor och kunden! Nu är jag examinerad Facility Manager och öppen för jobbmöjligheter i en växande bransch.

Vilken är den största lärdomen du tar med dig?

– Jag skulle säga att även om man måste få leveranserna att levereras så måste du se människan. Det är människan som gör så att det rullar på. Därför är det viktigt med HSEQ och att ha upprättat kvalitetsledningssystem. Att se över sina policys och rutiner kontinuerligt. Relationsbyggande är A och O i en verksamhet!

Har du några tips eller något du vill säga till framtida (praktikant) sökande?

– Försök att få er praktik på Coor! Ni får många roliga uppdrag, lär känna mycket trevligt folk och ni kommer lära er massor!