Fastighetsskötare till Coor

Ansök

Sundsvall

Är du en fastighetsskötare som gillar kundkontakt och trivs med omväxlande arbetsuppgifter? Här kommer du att erbjudas möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla.

Coor utökar sin leverans mot kund i Sundsvall och söker ett antal fastighetsskötare som kommer arbeta tillsammans med en driftledare inom fastighetsskötsel i både inom- och utomhusmiljö. 

Om rollen
Som fastighetsskötare kommer du att arbeta med den dagliga driften inom fastighetsunderhåll hos vår kund. Du kommer att arbeta i kundens fastigheter och blir därmed Coors ansikte utåt. Du hamnar i ett litet och nytt team där alla hjälps åt för att leverera den bästa servicen till kunden även om man till största del kommer arbeta självständigt, vilket ger mycket frihet under ansvar. Arbetet sker på vardagar kl. 7-16, beredskap och skift kan förekomma. 

Du kommer att arbeta med en rad olika åtaganden inom ramen för Coors avtal med kund såsom: 

  • tillsyn och skötsel av fastigheter 
  • felavhjälpande underhåll 
  • delta i projekt och andra uppdrag utöver befintliga avtal med kunder 
  • rådgivande roll i tekniska frågor
  • att vara en aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans, både internt och mot kund 

Din bakgrund
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där du har ett genuint intresse för fastighetsteknik och service. 

  • Vi söker en händig person som har dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, har du utbildning inom området ser vi det som meriterande.
  • B-körkort.
  • Du är van att ”skruva”, har den tekniska förståelsen och kan leda det dagliga arbetet där du följer upp dina åtaganden mot både kund och entreprenörer.

Du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt. God social förmåga är viktigt då tjänsten innebär mycket kontakt med såväl serviceanvändare, uppdragsgivare och kollegor.  Du är en självgående problemlösare som tar egna initiativ. Du är van att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa utmaningar under högt tempo.

Vi erbjuder
Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service och i detta arbete är du vår viktigaste resurs.Tillsammans med vår kund arbetar vi aktivt för att höja kompetensen och möjliggöra karriärsutveckling för medarbetarna i detta uppdrag. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Kontaktuppgifter och övrig information
Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta Sitechef Magnus Linder på telefon 010-5597647 eller via mail magnus.linder@coor.com. Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen i annonsen med hänsyn till GDPR. Vi genomför bakgrundskontroll vid anställning på all vår personal. Vill du veta mer klicka här. 
Vi ber vänligen att all försäljning från annonssäljare och rekryteringsföretag i samband med denna rekryteringsprocess undanbedes.

Välkommen med din ansökan och vi ser fram emot att höra från dig!

Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag. Totalt är vi över 12 000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.

Ansök