Gruppledare inom konferens

Ansök

Stockholm

Drömmer du om att skapa fantastiska konferensupplevelser och vill göra dina kollegor och kunders vardag lite bättre? Då kan det här vara rollen för dig! Bli en del av Coor - här gör du skillnad varje dag!

Om rollen

Som gruppledare har du en viktig roll i att utveckla vår konferensleverans till nästa servicenivå. Du kommer arbeta i en händelserik och spännande miljö där du kommer att utvecklas.

Några exempel på arbetsuppgifter:

  • Gästservice: Vara behjälplig och tillgodose gästers behov under hela konferensupplevelsen; från incheckning till en nöjd gäst
  • Ledarskap: Daglig stöttning till dina kollegor och uppföljning av arbetet
  • Relationsskapande: Utveckla och upprätthålla goda relationer till kunder och leverantörer
  • Planering: Planera och schemalägga resurser
  • Administration: Hantering av olika administrativa förfrågningar

Vi erbjuder en heltidsanställning (100%), med inledande provanställning. Arbetet är centralt i Stockholm City under vardagar varierande tider mellan kl. 07.00-18.00, med viss flexibilitet beroende på behov.

Om dig

Vi söker dig som brinner för service och vill driva arbetet till nästa nivå. För att trivas i rollen ser vi att du har:

  • Några års erfarenhet av liknande ledarroller
  • Erfarenhet inom konferens
  • God förmåga att kommunicera på svenska i både tal och skrift, helst även engelska
  • Du har teknikvana, för att stötta och ger teknisk support till kunder på plat

Din “hands-on”-inställning och coachande ledarskapsätt gör dig till en värdefull kollega. Eftersom arbetet är varierande kommer du få användning av ditt ordningssinne och att skapa struktur. Du är professionell i kontakt med kunder, kollegor och gäster och har förmågan att se behov innan de uppstår.

Coor erbjuder dig

Hos oss får du en roll med stor frihet under ansvar i en utvecklande miljö med varierande uppgifter. Vi värdesätter våra medarbetare och erbjuder en trevlig och trygg arbetsmiljö med schyssta villkor och gott ledarskap. Coor är ett stort och expansivt företag och satsar på din kompetens- och karriärutveckling. Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Övrig information

Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

Som en del av rekryteringsprocessen så kommer en bakgrundskontroll genomföras på slutkandidat, vill du veta mer? Kika in här: https://www.coor.se/karriar/rekryteringsprocessen/   

För mer information vänligen kontakta rekryterande gruppchef Caroline Friestedt på caroline.friestedt@coor.com

All försäljning från annonssäljare och rekryteringsföretag i samband med den här rekryteringsprocessen undanbedes vänligen.

Bli en del av Coor – vi ser fram emot att höra från dig!

Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag. Totalt är vi över 12 000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.

Ansök