Språk / Site

Språk

Våra siter

  • För investerare
  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

”Vi har väldigt roligt på jobbet”

När ett av Coors kundkontrakt löpte ut fick Sandra Karlsson möjlighet till omplacering hos en ny kund i samma stad. Nu känner hon sig ännu tryggare på Coor.

Bästa med att jobba på Coor, Sandra Karlsson

Vad jobbar du med på Coor? 
– Just nu jobbar jag som kundvärd hos en av våra kunder här i Göteborg. Snart flyttar kunden till nya lokaler här intill och då kommer jag att arbeta som receptionist igen. I rollen som kundvärd gör jag lite allt möjligt här på kontoret. Jag fyller på material i skrivarrum, har hand om post och godshantering, sköter hanteringen av nycklar och så tar jag emot och utför beställningar för att nämna några saker. 
 
Hur länge har du jobbat på Coor? 
– Jag började jobba på Coor genom ett bemanningsbolag för drygt fem år sedan. Efter ett halvår blev jag fast anställd av Coor. Till en början jobbade jag som kundvärd men jag gick ganska fort över till reception, eftersom jag hade tidigare erfarenhet av det.  
 
Hur skulle du säga att det är att arbeta på Coor? 
– Jag trivs verkligen jättebra. Det är ett roligt och varierande jobb. Coor är ett stort företag och man har utvecklingsmöjligheter om man önskar det.  
 
Vad är den bästa arbetsuppgiften under dagen? 
– Helheten är det jag tycker om mest. Jag gillar att jobba administrativt arbete i kombination med mötet med människor. Det är alltid kul att kunna ge kunden bra service. 
 
Hur skulle du beskriva sammanhållningen med kollegorna som du jobbar med? 
– Vi är två kollegor här på arbetsplatsservice, vi är ett litet men starkt team. Eftersom vi tycker om olika saker så kompletterar vi varandra bra och vi har väldigt roligt på jobbet. Coor lokalvård har också uppdrag hos den här kunden, så vi samarbetar även mycket med dem.  
 
Under våren bytte du kontrakt och började hos en ny kund – hur var det? 
– Jag har aldrig känt någon rädsla över att bli av med jobbet. Innan vi förlorade kontraktet med kunden som jag jobbade hos hade jag aldrig tänkt på att kontrakten faktiskt är tidsbestämda. När vi väl fick beskedet tänkte jag att det här löser sig på ett eller annat sätt. Jag och mina kollegor fick alla omplaceringserbjudanden och det var väldigt kul att det blev så, även om vi var ett väldigt gött gäng som jobbade ihop. Det blev verkligen jättebra för mig hos den nya kunden. Nu känner jag mig ännu tryggare på Coor. 

FEbruari 2023