Jobba inom Arbetsplatsservice på Coor

Inom arbetsplatsservice jobbar vi med allt från reception, post och gods, vaktmästartjänster och växtservice, till telefonitjänster och flyttservice. Genom vår starka förbättringskultur och vårt innovationsarbete säkerställer vi på arbetsplatsservice att våra kunders arbetsplatser fungerar smidigt, bland annat genom digital utveckling. 

Lediga jobb

Vi gör varje dag lite bättre för hundratusentals människor

Vårt mål är att skapa en helhetsupplevelse med service och medarbetares välbefinnande i fokus. Det betyder, bland många saker, att tillhandahålla en bra reception, gott kaffe, en påfylld fruktkorg, friktionsfri mejl, att kontorsmaterialet är påfyllt och att glödlamporna är bytta.

Kort och gott, en bra upplevelse på alla nivåer.

Varierande roller

Inom arbetsplatsservice har vi anställda som jobbar med reception, konferens, avfallshantering, distribution, logistik och mycket mer. Vårt uppdrag håller oss samman  att göra vardagen på våra kunders arbetsplatser till ett ställe där människor trivs.

Möt våra medarbetare

Läs mer om hur några av våra medarbetare tycker att det är att jobba inom arbetsplatsservice på Coor!

Alla {{category}}

Middlepoint – en del av upplevelsen

Middlepoint är ett personligt och flexibelt serviceföretag som hjälper företag att skapa de främsta arbetsplatserna för både medarbetare och kunder. Sedan 2021 är Middlepoint ett helägt dotterbolag till Coor och idag bemannar cirka 200 konsulter företag och köpcentrum i storstadsregionerna i Sverige.

Läs mer och se lediga jobb hos Middlepoint ➝


Upptäck Coors erbjudande inom arbetsplatsservice